avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
Corect, diana_m01!
Asta ar trebui sa fie atitudinea noastra fata de cei care copie: sa facem scandal si sa-i aratam cu degetul!!! Da, este adevarat, ca dupa ce vor accede in aceasta profesie...nu se vor mai putea descurca si in fata instantentei sau a altor auttoritati tot cu..handsfreeul, dar..de ce sa intre si sa incurce lumea???
Sincer, unde dau eu examen ..stiu sigur ca nu se poate copia cu handsfreeul..si am vazut destui care scriu la greu..fara ajutor din..afara!
Dar daca vad macar pe unul ca fraudeaza..zau ca-l torn!!!
unde ati vazut voi hands-free la Buc. nu stiu. tot ce se mai face se mai sufla si susoteste la cate-un subiect. au fost dati si afara cativa prinsi cu fituici si in prima zi chiar o fata cu un telefon....n-am inteles daca hands-free sau avea fisiere .doc in el.....cam asa ceva
spor si bafta maine!
Ultima modificare: Vineri, 11 Septembrie 2009
Diana_1604, utilizator
Nu au punctat efectele , insa au punctat nulitatea contractului.
:-/
Si aceasta sanctiune era notata cu 1 punct.

:-/
aveti idee daca la recorectare, in cazul contestatiilor, au voie sa dea si note mai mici decat cele primite la prima corectare?

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)