avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
Nu.
;)
Observ ca au un dinte impotriva cei care au avut bruiaje in sali :)Mi-e rusine si cu astia cu handsfree si cu voi. ce va doare atat ce fac altii? Am vazut avocati care au ‘murit’ in intr-un an-doi dintre cei care au dat examenul pana acum 2-3 ani. Stiu cum s-a intrat atunci,aveau cartile pe banci,si mai stiu ca n-au facut fata dupa! Motive sa mai invete nu mai aveau pt ca erau ‘dl,d-na avocat’, toti se dadeau ce nu erau,iar cand ii intrebai ceva,raspunsul era ‘ma interesez si iti spun’ si nu prea ii tragea sa se intereseze niciodata :D. Iar in profesia asta,in general se merge pe recomandari daca nu lucrezi intr-o societate. Iar recomandari nema,au venit cativa si aia au fost. Un singur caz de avocet care a copiat si a invatat dupa am vazut. Si cunosc cativa. Ideea e ca ar trebui sa-si vada fiecare de treaba,99% din astia cu handsfree care n-au pus mana pe o foaie,or sa piara pe limba lor. Si am mai vazut muuuulti pe forum care stau sa scrie toata ziua acolo,apoi se plang ca e greu,ca n-au avut timp si ca altii copiaza. E deja un cliseu,dar diferenta chiar se face dupa. Conditiile examenului nu sunt neaparat o scuza,CEVA tot a fost timp sa se invete! Ai un blocaj,tragi cu un ochi la un coleg,il mai intrebi pe altul, e ok . Dar sa stai cu ochii si cu urechile in sala sa-i vanezi p-aia cu handsfree cand vad aici ca mai toti zic ca au invatat cat au putut si s-ar putea descurca sa intre, e…….Mie mi se pare foarte urat sa parasti,asta miroase a invidie .Vorba lui Napoleon ‘iubesc tradarea, urasc pe tradatori’. Rusine si lor si voua.
Si la Constanta a fost (sigurul moment amuzant )si a dat rezultate :D
Ultima modificare: Vineri, 11 Septembrie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
:) daca tot esti bine pregatit,de ce te oftici ca sunt unii care copiaza??nu ai vrea sa te intalnesti cu unul din ei la bara sa ii rup capul?? sau nici tu nu esti vreun zeu al dreptului si nici curaj sa copiezi nu ai avut?:)
Daca tu nu ai vazut e grav. Sunt destule cazuri si sincer e de a dreptul frustrant sa te depaseasca unu care nu stie cu ce se mananca materiile astea doar pentru ca are un handsfree. Nu e frumos si nici moral, dar ce sa ceri in societatea asta de toata jena...

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)