avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
Felicitari tuturor!
Au fost niste zile epuizante!!!!=D>
Referitor la cealalta problema( "inspiratiei), eu nu am vazut supraveghetori sa nu-i scoata afara pe cei ce aveau fituici. Iar eu am avut o concentrare 'debordanta" incat nici nu m-a mai interesat ce e in jurul meu!:P
Baremele intr-adevar la unele puncte sunt aiurea!#-o
tdkappa13 a scris:

nu pot sa zic ca nu m-a deranjat ca altii au copiat. unul dintre motive e ca de la an la an unii copiaza si reactia e hai sa le dam si mai mult ca uite ca pot. dar poate ma insel si sunt doar obosita. m-a deranjat in schimb cand mergand la baie cu tanti supraveghetoarea care a gasit de cuviinta sa se tot agite in sala a vazut ca una din persoanele care mai erau la baie de fapt nu facea stiti voi ce ci isi consulta copiutele si ii tot dadea inainte la tipa ca uite ce de treaba sunt ca te las !!! mi s-a intors stomacul pe dos... pai atunci de ce nu faci la fel cu toata lumea. si in sala facea pe tartorele.

sper totusi sa ma limitez la anul asta si sa nu mai prestez si la anul.:worthy:

Sincer asta s-a intamplat in fiecare an, nu stiu de ce trebuie sa ne miram...si anul trecut si acum 2 ani etc etc.
La fel se intampla in fiecare an, in orice facultate si la fiecare examen. Si noi am mai vorbit pe ici pe colo ca nu mai ne aduceam aminte nu stiu ce conditii...pana la urma si asta e tot "inspiratie".:))

Un anunt pentru isi fac probleme in legatura cu cei care au copiat. Astazi nu s-a mai putut copia cu hands-free la Bucuresti, semnalul a fost bruiat. Asa ca linistiti-va!
Nu vreau sa va spun cum se copiaza la INM, poate acolo e mai grav - referitor la calitatea actului de justitie, nu intr-o profesie liberala!
la INM nu se poate copia...poate imi explici cum poate sti cineva din afara toate grilele?

si nu s-a bruiat nici un semnal. s-a copiat in draci si azi cu hands free
dreptroman a scris:

la INM nu se poate copia...poate imi explici cum poate sti cineva din afara toate grilele?

si nu s-a bruiat nici un semnal. s-a copiat in draci si azi cu hands free

Nu pot sa cred ca exista oameni atat de naivi incat sa aiba convingerea ca la INM nu se fac " misculatii". Se stie de cand lumea si pamantul. Si chiar daca nu copiaza stiu grilele asa ca...e cam tot aia.
Mai bine ne odihnim oameni buni decat sa ne gandim la ce a fost!!!:sticktongue:
Ce a fost, s-a dus! Sa privim inainte...si sa ne recuperam somnul, acum putem!!!

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)