avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
s-a terminat. Acum sa asteptam verdictul :worthy:
dar parca si asteptarea e un calvar :foottap:
dreptroman a scris:

si nu s-a bruiat nici un semnal. s-a copiat in draci si azi cu hands free

Ba sa bruiat si nu s-a copiat deloc cu handsfreeul!
Buna, dragilor. Vad ca toata lumea inca doarme, era si cazul dupa zile intregi de nesomn. Eu vreau sa va felicit pe toti, fara noi ar fi fost goale salile de examen de anul acesta. Felicitari pentru efortul depus, personal am incercat sa citesc din tratate dupa care sa le combin cu sintezele (multumesc mult iuliei pentru sinteze), cam 15 carti au fost asa in mare plus legea si statutul. Carti care cea mai subtire are vreo 150 de pagini, restul cam sar de 300. Nu caut laude sau compasiune pentru ceea ce am facut toti in aceste 60 de zile, dar e foarte obiectiv ca pentru un om cu caracteristici normale sa aiba probleme in a asimila atat de multe pagini de informatie stiintifica in exact 60 de zile. Carti care nu trebuie doar citite, ci invatate, in asa masura incat sa le putem reproduce. Bun. Felicitari pentru curajul de a participa la un examen la care sansele de reusita erau mult mai mici decat cele de esec, pentru asumarea unui foarte posibil esec. Si stiu ca pentru unii cel putin, din motive foarte diverse un esec era de neconceput. Felicitari tuturor celor care nu au renuntat! Am venit la examen, am vazut cum e, concluzia: examenul nu e imposibil, trebuie invatat din timp (acum o sa stim), si nu trebuie ignorate niciunul dintre subiecte (pe care daca le-am ignorat a fost tot din lipsa de timp:(). Fruntea sus, indiferent de rezultat, data viitoare we ll be bulletproof!!
Ultima modificare: Luni, 14 Septembrie 2009
diana_m01, utilizator
As vrea si eu sa dorm suficient, dar nu-mi iese.....Vad ca m-am obisnuit repede sa dorm 3 ore pe noapte si sa ma trezesc inainte sa sune alarma :D. Am in fata ochilor casuta alba cu 'admis' si pe cea neagra cu 'respins', prietenele mele pana la aflarea rezultatelor. Poate se misca si ei mai repee, 2 saptamani mi se pare un timp muuuult prea lung pentru nervisorii mei greu incercati...
eu sunt deja la servici, ca mi s-a terminat concediul...:(( dorm pe mine si nici nu am ajuns bine ca deja au sarit pe mine cu probleme si cu acte de semnat.

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)