Are cineva rezultatele de anul trecut? Cele dinainte de contestatie? Daca da, va rog sa mi le trimiteti si mie la adresa reli.dinu@yahoo.com
Va multumesc.
buna tuturor,
am o intrebare pentru tine Ioana. Ai sustinut examenul la Constanta si daca da ai idee cand se preconizeaza a se afisa rezultatele? Sau oricine a sustinut examenul la Constanta. Multumesc!
Bine v-am regasit!
Am lipsit ce-i drept o perioada dintre voi, pentru ca... mie mi s-a parut timpul foarte scurt desi nu am dormit mai mult de 2 ore pe noapte (spre dimineata defapt) in doua chiar nu am dormit deloc.
Felicitari celor care au sustinut acest examen si va doresc bafta, tuturor!
As vrea sa vad acele casute cu punctaje albe si sa realizez ca suntem cu totii admisi. Eu nu meg pe principiul "sa intre cat mai putini" pentru a scapa de concurenta.
Eu sunt constienta ca este loc pentru toata lumea si ca adevarata departajare nu est aici....
Astfel, acum sa speram ca vom putea rezista ...pana la afisarea rezultatelor....
Va spuneam ca dupa examen voi inchide cartile intr-un loc de unde sa nu le mai pot vedea, caci am devenit alergica la carti de specialitate.... Asa am facut...
Va pup pe toti si sa auzim de bine! Poate avem noroc si ne vedem la cafeaua aia!:P
Admitere barou 2011
jason
Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)