Mai, desi stiu ca am scris... nu pot sa nu imi fie o frica numai vazand rezultatele de la cele doua barouri care au afisat...
Insa..desi mi-e o frica de mor, ma incurajez spunand ca trebuie sa fiu optimista. Cred ca asa trebuie sa gandim cu totii.
Cred ca se intampla asta,pentru ca desi subiectele nu au fost foarte, foarte dificile nnu prea ne asteptam la astfel de subiecte si in general se invata mai bine, subiectele mai complexe, mai grele...:stunned:
Dar...sa ne gandim ca la noi a fost bine, decanul spunea ca din ce s-a corectat la civil, reiese ca majoritatea notelor au fost pe undeva pe la 7-7,5.
parerea mea este ca in Bucuresti s-au luat note mari la civil , si au vrut sa mai elimine din noi, cu procedura penala si cu baremul lor......nici nu mai stiu la ce sa ma astept....:(:(:(
cel mai rau e ca de la anul va fi examen unic cu INM-ul, ......:(.. adica se va da grila , la nivelul de dificultate de la INM, si in functie de media pe care o ai va trebui sa alegi intre INM sau Barou.......:((
de unde stii ca va fi examen unic anul viitor? scrie undeva sau sunt zvonuri?
oricum eu cred si in zvonuri, asa ca......nu ne ramane decat sa ne pregatim temeinic.
Admitere barou 2011
jason
Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)