avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
multumesc pentru raspuns
S-au afisat rezultatele si la Baroul Bihor. Jale mare......
Am sunat la Baroul Bucuresti si au spus ca saptamana viitoare se vor afisa rezultatele.
Bafta tuturor!
Am numarat parca 20 admisi din 42 (5 nu s-au mai prezentat). Pai e aproape 50%, nu mi se pare chiar asa jale. Ba din contra, mi se pare un grad de promovabilitate chiar bun. E clar ca multi vin la examenul asta "de umplutura", sa vada cum e, sa "incerce" ceva, etc.
Ce e ingrijorator este faptul ca primul a luat cu 8.05. Ceea ce inseamna ca sunt foarte stricti in corectare si merg EXACT pe barem:( Am tot sperat sa aprecieze teza per ansamblu, sa puncteze macar putin si acele chestii care, chiar corecte, nu sunt intocmai pe baremul lor...In fine...
Uff, oare la Galati cand afiseaza?:(
Ultima modificare: Marți, 15 Septembrie 2009
Elena Anghelescu, Avocat
Ma numar printre cei care au sustinut examenul la Bihor. Fata de alti ani procentul de promovabilitate este chiar bun. In alta ordine de idei, s-a corectat strict pe barem.
Ultima modificare: Marți, 15 Septembrie 2009
Supralex, utilizator
50% e un procent de promovabilitate bun.;)

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)