cum pot sa dea note de 1?? chiar asa nu au putut sa puncteze nimic, nimic din lucrarea respectiva? si nu sunt doar 1, 2 cu note d-astea! Macar daca ar fi cativa, am zice ca s-au dus la nimereala si nu au nimerit pe subiecte.. totusi, mi se pare imposibil sa nu scrii absolut nimic si sa iti dea doar punctul din oficiu.. :stunned:
pe mine ma sperie f tare rezultatele astea
Dragi colegi.....am sustinut si eu examenul de intrare in profesie in baroul Galati,inca astept vesti despre modul de corectare si despre procentul de promovabilitate.Desi dupa baremul U.N.B.R ar trebui sa am medie peste 7.30,recunosc ca imi este teama de modul de corectare.
A fost un examen destul de dificil pentru cei care nu au reusit sa parcurga toata materia.Va marturisesc ca,desi sunt proaspat absolventa de drept si materie e la zi,subiectul 2 de la procedura penala m-a dat peste cap destul de mult.Ce e drept,am dat definitia si exemple la faptele similare si aparente,dupa care am mentionat categoria faptelor care nu trebuiesc dovedite....offf ...se stie ceva despre baroul galati???nimeni nu are nici o informatie???simt ca inebunesc ,deja am avut doua caderi de calciu inainte si dupa examen....nu stiu cum as mai putea rezista pana la afisarea rezultatelor.....
Se poate lua nota 1.
Un coleg a scris la proc. civ. prorogarea judecatoreasca in loc de cea legala, cererea de chemare in garantie a incurcat-o cu obligatia de garantie a vanzatorului in ctr. de vanzare-cump., cazurile de contestatie in anulare nu si le-a amintit si a scris la intamplare de la revizuire sau din imaginatie si la perimare a facut diferente/asemanari cu alte sanctiuni procesuale, gen decadere, nulitate, care nu s-au punctat in barem. A scris 14 pagini.
Dupa barem nu se putea puncta nimic.
:O:stunned:
asta se intampla unuia din 100 zic eu.. eu cred ca putea sa ii puncteze ceva si din lucrarea lui. macar la garantia vanzatorului, era ca si cum ar fi dat un caz, explicat fffffff pe larg:(
sper sa nu fie asa stricti peste tot:((
Admitere barou 2011
jason
Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)