De citit cu atentie :))
Extras din regulamentul de examen al BAROULUI GALATI : Candidatii nu au voie in sala de examen cu carti, note scrise, telefoane mobile, laptopuri, genti, posete sau alte mijloace tehnice de transmitere, captare stocare sau redare a vocii sau informatiilor,etc. Posesia acestor bunuri in sala de examen este interzisa si constituie frauda, candidatul urmand a fi exclus din examen. Este interzisa, de asemenea, colaborarea intre candidati in timpul desfasurarii examenului .
Candidatii care vor frauda examenul, vor fi eliminati din examen si vor fi declarati respinsi prin anularea tuturor probelor, pierderea taxelor de examen primind interdictia de a se mai prezenta vreodata la examenul de primire in profesia de avocat
este regulamentul de anul acesta? pentru ca eu nu am mai vazut asta pana acum...iar regulamentul pe care eu l-am citit stiu ca era valabil pt toata tara...
este regulamentul de anul acesta? pentru ca eu nu am mai vazut asta pana acum...iar regulamentul pe care eu l-am citit stiu ca era valabil pt toata tara...
Da, a fost Regulamentul pe anul asta la Baroul Galati. Cu singura mentiune ca nu prea s-a respectat. Da, in principiu nu aveai voie cu telefonul...dar verifica cineva? Nu, aveau incredere in candidatii. Evident ca s-a intamplat ca unii dintre candidati sa "uite" sa lase telefonul pe catedra....
Sigur ca nu aveai voie cu genti, carti, etc...dar iarasi: verifica cineva? NU. Erai rugat frumos sa duci gentile, cartile, tot undeva intr-o parte pe o masuta. Si da...marea majoritate probabil ca le duceau...
Admitere barou 2011
jason
Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)