Mi se pare inadmisibil sa ai nota de 9.25 la procedura civila si sa cazi civilul....pentru a avea cunostinte de procedura civila trebuie sa cunosti foarte bine civilul,partea generala,inclusiv obligatiile pentru ca la urma urmei asta este baza actelor si calitatilor in cadrul procedurii civile.....aptitudinea de a avea drepturi si obligatii o inveti pe civil si e inadmisibil sa il cazi cu 2 si ceva ....doar....sa mai existe situatia in care....chiar nu stii nimic la civil ,iar la procedura sa te fi folosit de handsfree....e si asta o posibilitate.....
:((rezultatele sunt intr-adevar dezastruoase unde s-a afisat pana acum..cu exceptia celor de la bihor.. alea parca m-au mai alinat un pic..dar doar un pic.. si cand ma gandesc ca tb sa astept pana vineri, ca noua asa ne-a zis.#-o
Deocamdata nu.....se pare ca au o placere sadica de a ne tine inca in tensiune......pana la urma.....am si eu o intrebare...la faptele similare ,auxiliare,negative ...faptele care nu trebuiesc dovedite....ce ati scris ca sa imi fac si eu o idee despre modul in care se va corecta...in cazul celor care au rezolvat subiectul.....eu m-am legat foarte bine de deciziile date de catre I.C.C.J care devin obligatorii pentru toate instantele inferioare intr-o anumita cauza....si intradevar,acum cateva minute am citit acelasi lucru printre faptele care nu mai trebuiesc dovedite,apoi am mentionat faptele notorii,cele contestate si prezumtiile.
Admitere barou 2011
jason
Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)