stie cineva cand se afiseaza rezultatele?? si n-am inteles un lucru....se afiseaza pe net, dupa care se fac contestatii si apoi se afiseaza din nou rezultatul final?????
Domnul Decan on Ilie-Iordachescu a zis azi ca in doua saptamani ca sunt multe lucrari si putini corectori. Asta e valabil la Bucuresti.
si da, intai se afiseaza rezultatele intermediare, se fac contestatii apoi se afiseaza rezultatele finale care snt si irevocabile chiar daca va lipseste 0.01.
FELICITARI celor ce am sustinut cele 5 zile de examen, acum ca a trecut parca nu a fost asa chinuitor.
personal de pe urma acestor zile si acestui examen am ramas cu ambitia ca la anul sa am pretentia de la mine sa stiu fiecare subiect in parte, din pacate acuma am subestimat "puterea" unor subiecte....si exact alea au fost....
cat despre cei ce au copiat...personal nu ma intereseaza, fiecare isi croieste propria cale de a intra in barou prin mijloace mai mult sau mai putin legale. (poate daca imi duceam cartile la toaleta alta era si situatia mea....dar cum nu am dorit acest lucru....nici nu am stat sa pandesc lumea ce face. treaba fiecaruia)
pentru cei cu care anul acesta am "colaborat" pe "admitere avocat 2009":: ..sa nu va prind pe "admitere avocat 2010", eventual doar pentru incurajari. ;)
nu pot sa zic ca nu m-a deranjat ca altii au copiat. unul dintre motive e ca de la an la an unii copiaza si reactia e hai sa le dam si mai mult ca uite ca pot. dar poate ma insel si sunt doar obosita. m-a deranjat in schimb cand mergand la baie cu tanti supraveghetoarea care a gasit de cuviinta sa se tot agite in sala a vazut ca una din persoanele care mai erau la baie de fapt nu facea stiti voi ce ci isi consulta copiutele si ii tot dadea inainte la tipa ca uite ce de treaba sunt ca te las !!! mi s-a intors stomacul pe dos... pai atunci de ce nu faci la fel cu toata lumea. si in sala facea pe tartorele.
sper totusi sa ma limitez la anul asta si sa nu mai prestez si la anul.:worthy:
Admitere barou 2011
jason
Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)