avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
exact,
ce parere aveti despre baremul de azi? la prescriptie ok, dar in rest.. pana si frazele s-au punctat! Nu trebuie sa fie o munca usoara corectatul
orice ati spune... la Bucuresti se copiaza, cosurile de gunoi in bude sunt pline de fitzuici, se merge in haita la baie de 10 ori pe examen, in general aceleasi persoane ... probabil sufera cu vezica... iar purtatorii de hands free se inmultesc in fiecare zi... E UN AMUZAMENT TOTAL... un fel de Vama Veche, Cenaclul Flacara... whatever... :))
alexchiciu a scris:

ROG UN MODERATOR SA INTERVINA SA FACA LINISTE SI SA MUTE MESAJELE OFFTOPIC.
parca suntem pe rapidisti.ro.....#-o

Si pe dinamovisti e la fel...;))

@all: mai avem doar un examen, sa ne concentram pe examenul asta si sa vedem ce se intampla... acum nu putem schimba nimic.

Bafta multa tuturor maine! Eu am niste emotii de mor...

@mods: sper sa dispara invinuirile, acuzatiile si frazele astea care nu fac cinste nici un aspirant la titlul de avocat... :)
In urma celor 4 zile de examen constat ca pe nimeni nu intereseaza faptul ca se copie la greu prin metode si noi si vechi......cred ca tot acest lucru este dorit intr-o mare masura, cine stie, poate criza a afectat si baroul bucuresti B-)

nu cred ca mai are rost sa ne stresam ci doar sa acceptam faptul ca maine, ultima zi de examen va fi debandada totala, deja semnele au inceput sa apara de astazi, supraveghetoare obosite, neinteresate, maine sigur vor fi mai iertatoare ca na, e duminica dimineatza si asa se poarta

o chestie personala, daca vezi pe unu cu handsfree nu-l lasa sa plece pana nu da la toti, macar atat sa facem .....ca doar suntem cu totii confrati, nu???:innocent:

spor la citit in continuare si multa bafta pentru maine
Si eu am niste emotii crunte....Mult mai mari decat la alte materii care mi-au placut mai putin. O fi de la faptul ca, daca pana acum ma simt cat de cat ok, asta o sa fie cel decisiv......Imi crestea pulsul cand intra nenea cu subiectele, dar in seara asta vad ca nu-l mai asteapta pe nenea....#-o

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)