avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
Cine are baremul?
BAREMUL DE EVALUARE ªI CORECTARE
pentru subiectele de la materia DREPT PROCESUAL PENAL

1. Luarea, menţinerea, înlocuirea, revocarea şi încetarea de drept a măsurilor de prevenţie - 3,5 puncte
- luarea măsurilor de prevenţie: 1 punct
- revocarea măsurilor de prevenţie: 0,5 puncte
- înlocuirea măsurilor de prevenţie: 0,5 puncte
- menţinerea măsurilor de prevenţie: 0,5 puncte
- încetarea de drept a măsurilor de prevenţie: 1 punct

2. Fapte similare, auxiliare şi negative; fapte şi împrejurări care nu trebuie dovedite: 1,5 puncte
- fapte similare: 0,25 puncte
- fapte auxiliare: 0,25 puncte
- fapte negative: 0,25 puncte
- prezumţiile legale absolute: 0,25 puncte
- faptele evidente şi cele notorii: 0,25 puncte
- faptele necontestate: 0,25 puncte

3. Efectul suspensiv şi efectul devolutiv al apelului: 1,5 puncte
- efectul suspensiv: 0,75 puncte
- efectul devolutiv: 0,75 puncte

4. Cazurile de contestaţie în anulare: 2,5 puncte
- fiecare caz de contestaţie în anulare va fi punctat cu 0,5 puncte
Ms.:D
Si la profesia de avocat e un punct (din 4 ) cu 3, 5 .2. Fapte similare, auxiliare şi negative; fapte şi împrejurări care nu trebuie dovedite: 1,5 puncte Numai la faptele astea nu ma asteptam:D
Ultima modificare: Luni, 14 Septembrie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
Eu chiar nu pricep cum pot ei puncta cu 3,5 subiectul ala. Si nu mi se pare normal ca pe foaia pe care am primit-o cu subiectele sa nu fie precizat punctajul pentru fiecare subiect in parte. Daca am fi stiut punctajul altfel am si gestionat situatia si am fi stiut pe ce subiect sa punem accentul. Whatever... :confused:

Stie cineva daca, dupa aflarea rezultatelor, contestatiile trebuie sa fie depuse personal de sustinatorul examenului sau pot fi numiti mandatari pentru depunerea lor?
Dintre toate subiectele date , la toate materiile , la profesia de avocat (:-/) e punctat acest final subiect cu cel mai mult, 3, 5 (:-/).Contestatiile trebuiau depuse in termen de 24 de h de la afisarea baremului.
:-/
S-a contestat acest barem ?Am plecat sa ma relaxez .Sa aveti bafta.La revedere :D
:training::training::training:

Si sa aveti cat mai multa forta pana la afisarea rezultatelor :D
Ultima modificare: Duminică, 13 Septembrie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)