avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
ContSters76653 a scris:

ha ha ha ha nostim! cat m-am distrat!
spune-mi te rog, te-ai dus tu sa dai si examenul in locul ei?

ha ha ha ce gluma buna
se numeste a sustine persoana iubita daca nu stii ce e aia taci

:)) si mai nostim! (unde ai mai vazut avocat sa taca?:)):)) )
Nu in cazul cand persoana iubita este un viitor avocat, daca nu stie sa se apere la ce mai face examenul de admitere in profesie? fara rautate, concret!
Ati dus topicul la un cu totul alt nivel decat va permite coeficientul de inteligenta, cu atacuri copilaresti si afronturi stupide, demne de toata mila. Eu nu am facut altceva decat sa-mi exprim parerea cu privire la cei care fura. Atat. Daca voua va place ca altii copiaza si fraudeaza examenul, atunci va rog respectuos sa ne intalnim sa va bag si eu mana in buzunar, daca tot sunteti simpatizanti ai hotilor. Nu are nicio relevanta, in ceea ce am spus, ca am introdus intre paranteze o afirmatie cu dorinta de a fi un pic haios ( in speta - ca este logodnica mea), dar daca voi, frustrati si invidiosi ca altii au ce sa se laude, bineinteles ca instinctele animalice caracteristice teoriei darwin-iste au iesit la iveala si acest lucru demonstreaza inca odata maximul vostru. Decat sa va introduceti in discutie doar pentru a fi considerati "culti", mai bine mai cititi 10-20 de pagini, ca cei care vor copia maine stau si acum la bar si se cinstesc cu o vodka, ca, citez , ei sunt aia mai destepti. Cu asta inchei interventiile mele pe acest topic si sunt increzator ca, pana la urma, poate vom fi capabili, pe viitor, sa evoluam, si nu invers. La revedere, bun ramas.
ROG UN MODERATOR SA INTERVINA SA FACA LINISTE SI SA MUTE MESAJELE OFFTOPIC.
parca suntem pe rapidisti.ro.....#-o
:)):))
Furtul: luarea unui bun mobil din posesia sau detentia altuia, fără consimtământul acestuia, în scopul de a şi-l însuşi pe nedrept, definită în art. 208 C.pen.
Zau, l-am dat chiar azi penalul si stiu ce vorbesc ;)
In cel mai rau caz, poate ai vrut sa te referi la "frauda" care e cu totul altceva. Poate logodnica ta stie mai bine daca a invatat. Si chiar paranteza ta are maaaare importanta,avand in vedere ca nu ai cum sa fi impartial din moment ce esti implicat emotiv.
Si observ ca raspunzi tu pe alt nivel decat replica mea. Eu nu am facut altceva decat ce mi-a dicta instinctul: sa apar o nedreptate! o fi....deformatie profesionala anticipata?! sper ;)

Mai bine ne concentram la repetat... si maine ne asteapta o zi grea!
Urez colegilor mei multa multa bafta!!!!!
Asa e, ai dreptate. Daca as lua-o in serios, m-as duce la gara sa-mi iau bilet de tren pt iasi, directia socola. Eu una ma mai amuz dupa saptamana asta de cosmar :P.

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)