avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
Frustrarea provine din invidie si nu va dati seama (sau da). Intr-adevar este deranjanta o situatie de genul, insa atunci cand se sustine un CONCURS. Iar ce facem noi de 3 zile incoace nu se poate numi astfel. Aici este omul si locul. Si-n plus diferenta se va face in practica...Nicidecum printr-un examen...Iar ca sa parasti mi se pare si mai jenant la varsta noastra. Mai degraba as fi mai preocupata ca lucrarea mea sa fie cat mai buna, in baza resurselor proprii...iar mai tarziu sa fiu mandra de rezultatul obtinut fara sa-mi pese de ceilalti care au copiat. Examenul este aproape de final si consider ca n-are rost sa fim rautaciosi si cu atat mai putin invidiosi...Pt ca asta este INVIDIE...

Pentru elena_mky:
Tin sa intervin in legatura cu ceea ce ai incercat, in mod eronat, sa subliniezi. In primul rand, tu consideri ca ceea ce simte utilizatorul reta ( nu intervin pentru ca e logodnica mea, ci doar pentru ca nu ai dreptate in ceea ce spui) este invidie, lucru total gresit. Ceea ce fac ceilalti viitori, sau nu, "colegi" se caracterizeaza printr-o imoralitate ridicata, deoarece insusi definitia de concurs comporta faptul ca toti concurentii sa fie pe pozitie de egalitate, si sa respecte regulile impuse in vederea sustinerii acestuia, ceea ce, din nefericire, nu se face. Daca am ajuns ca din 140 de persoane, cate se afla intr-o sala de examen, ca 60 sa fraudeze iar ceilalti 80 sa se speteasca invatand si punandu-si mintea sa lucreze in vederea luarii examenului, inseamna ca ne intoarcem usor, usor, in epoca de piatra, unde "cel care are bata mai mare si da mai tare cu ea" supravietuieste. Ei bine, nu prea se cuvine. Asa cum este consacrat in Constitutie principiul "toti sunt egali in fata legii", si asa cum iti doresti sa fi respectata cand te afli in coloana la semafor, la coada la bilete, la rand la flori, etc. si vezi cum trece un "destept" cu BMW-ul, sau un "gentleman" de etnie rroma si cumpara bilete pentru a lui "lady-blonda cu cracii pana in cer", ori cand cere o "doamna" la 40 de ani flori inaintea ta, desi tu astepti pentru acelasi lucru, asa ar trebui sa te deranjeze si cum altii ajung sa profeseze in una dintre cele mai "drepte profesii" din lume, prin frauda grosolana si imoralitate greu de imaginat. Inchei prin a ura succes tuturor candidatilor, si adevaratilor viitori colegi, pentru ca ei, intr-adevar, merita tot respectul! "Respecta si vei fi respectat"
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Septembrie 2009
Cabinet de Avocat „Hulea Ionuț-Marius”, Avocat
mar1000 a scris:

anonymus a scris:

de unde ai aflat asa repede?..ai pe cineva in sala de ex si-ti spune prin bluetooth?;)

Daca te uiti la ora la care a postat, iti dai seama ca nu le-a aflat repede.
Apoi, remarca nu e chiar etica, daca tot tii asa de mult la acest aspect.
Si nu in ultimul rand, daca te-ai pregatit asa de mult pentru acest examen si stii foarte bine ce valoare ai, sigur nu te afecteaza deloc modul in care unii trec sau nu acest examen, pentru ca o confruntare directa cu astfel de candidat ar fi o gluma reusita pentru tine.
In concluzie, mergand pe principiul "cainele moare de drum lung..." mai bine sa te preocupe cunostiintele tale.

..ai raspuns in numelele sutelor de anonimi care sa simt ofuscati de faptul ca exista candidati care sunt deranjati ca se copie in jurul lor...

Ma, da cu mine ce aveti? ma cunoasteti de undeva? am explicat ca am iesit la 12:15, am ajuns acasa la 12:40 fiind soseaua libera si la 12:43 am postat subiectele. care e problema????
de unde trageti voi concluzii in ce priveste persoana si pregatire mea?
si nu-nteleg ce am facut de va aia grija atata? am scris niste subiecte la 12:43 si trebuia la 13:43 sau care e problema? maine nu le mai scriu deloc daca-i pe-asa. vedeti-va de ciorba voastra.
imi pare rau pentru toti cei care aveti dubii. SE COPIAZA PE RUPTE.... ACESTA ESTE ADEVARUL... DE ANI DE ZILE... PENTRU CA SE POATE DRAGII MEI... nu e niciun secret... este cancerul acestui popor nu imoralitatea unor colegi....
Nu mai spune!!
Iaca la baroul Cluj, la baroul Iasi..si la inca doua , nu se copiaza deloc cu handsfreeul! Sunt bruiate telefoanele..asa ca nu mere nici cu handsfreeul..nici cu bluetoothu...
Vorbiti din burta! Poate se copiaza cu altceva dar nu cu handsfreeul!
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Septembrie 2009
DanyD, utilizator
nu stiu frate, dar la noi nu s-a copiat sau in niciun caz nu lesne si nu vadit, eu nu am vazut decat pe unul dat afara dealtfel.
si mai mult, au fost dati destui afara iar pentru susoteli au fost mutati si umbla supraveghetoarele alea printre randuri ca leii in cusca....
nu zic ca nu se mai colaboreaza sau nu se mai uita omu'peste umar in lucrarea aluia din fata, dar pana la afirma ca se copiaza in dusmanie e-o cale atat de lunga...

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)