avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
Reta, ai crescut in spatele blocului si de acolo limbajul? Esti agresiva pt ca nu esti sigura ca iei?:) Chill, mai e si la anul. Daca invatai,te durea-n cot de altii. Vezi ca iti transpira ciuda prin toti porii, e ATAT de evident. Nu pacalesti pe nimeni negand. Si ca sa citez un coleg, vezi-ti de ciorba ta sau macar exprima-ti parerile vorbind altfel cu colegii de pe aici.
cine blameaza copiatul e F R U S T R A T si I N V I D I O S ! Uite, poate asa se vede mai bine ca poate asta era problema :))
Si asta pentru ca nu a invatat asa cum s-a laudat cu ai sai, cu logodnicul/a, cu prietenii, etc. Si-i cam pica toate planurile. Asa ca moare de ciuda ca nu a avut curajul si el sa-si ia inspiratia. Ca e chestie de curaj zic eu, avand in vedere ce se risca!
Eu, daca am invatat, nici n am timp sa observ ce face colegul de langa mine, ci ma ocup sa-mi iasa lucrarea cat mai bine! dar deh....cand ma uit pe pereti, am timp sa-i vad p'aia cu inspiratii si sa mor de ciuda ca nu-s curajos si ma duc iute sa-i blamez pe forum :P

P.S si las-o pe Elena di Troia daca nu stii ca nu-i o ofensa asta... hai sa-ti explic: era o tipa super in mitologia greaca, cica un fel de dama fatala dupa spusele lui Omero in Iliadele lui... Hai ca daca si Omero a mi copiat......:)):)):))
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Septembrie 2009
stone, utilizator
Om fi noi cu totii stresati, dar asta nu e un motiv sa lasam tzopismul sa preia controlul.
doamneeee...cat de stresata esti...stai linistita ca daca ai invatat o sa iei...doar ca nu stiu de ce vrei sa fii avocat cand tu ii trimiti pe altii sa te apere...iar punctul de vedere (daca se poate numi asa) ti-l expui intr-un mod prea agresiv...naspa...si cica eu trebuie sa ma controlez =D> spor la repetat...si bafta sa avem maine ca e ultima zi...
Hey, gata cu rautatile. Mai avem un examen si ( fiecare cum a putut) am scapat de tot ( cel putin anul asta). Asa ca, desi sistemul e cum e si poate multora, pe buna dreptate, nu le convine, acum e tardiv sa ne concentram asupra modalitatilor de sustinere a examenului .
4 down, 1 to go! =D>

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)