avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sonda de titei pe teren fara acordul propietarului sau ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sonda de titei pe teren fara acordul propietarului sau a urmasilor

Buna ziua,

Am o problema cu un teren si o sonda de titei care este pe el, si anume:
Acea sonda este pe teren de prin anii 1973 pe cand strabunicul meu era in viata si propietar al acelui teren. Acesta a dat zestre la 2 dintre fete acel teren, jumi-juma, inainte de anul 1973. In 1973 cei de la sonde au venit si au ridicat constructia pe acel teren si i-au despagubit ptr stricaciunile facute pe ginerii strabunicului meu (acesta fiind in viata atunci),acestia semnand o hartie in acest sens ca propietari. Dupa 5-6 ani acesta moare si in succesiune intra si terenul cu pricina si se mai imparte la inca 3 copii. Acum max 2 ani ne-am trezit(urmasii) cu cei de la Petrom ca au instalat o noua sonda in locul la cea veche si i-au despagubit, pe 1 dintre fete care mai e in viata si pe urmasul ceilelalte, iar pe restul...nimic, desi terenul respectiv face obiectul mai multor succesiuni.
Ce este de facut?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: brazvan , utilizator 20:29, 16 Ianuarie 2014
Nu e concesionat pe nici un 99,29,49 de ani.
Buna seara,

Ma poate ajuta cineva cu ce este de facut in problema mea?
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sonda pe proprietate Ame11 Ame11 salut!am si eu o intrebare la care nu gasesc un raspuns.parintii mei au un loc pe care a fost amplasata o sonda de extractie a petrolului...aceasta a fost ... (vezi toată discuția)
Electrica - despagubiri pt teren expropriere marianv marianv Buna ziua ! Zilele trecute am auzit despre un caz deosebit, si anume: o persoana fizica X a actionat in instanta Electrica SA si a cerut despagubiri deoarece ... (vezi toată discuția)
Expropriere ContSters39230 ContSters39230 Poate cineva furniza textul decretului de expropriere 354 din 1986? cu multumiri.... (vezi toată discuția)