avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Interuperea intre doua contracte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Interuperea intre doua contracte de munca

Buna ziua

As dori sa va solicit niste informatii cu privire la ceea ce inseamna intreruperea intre 2 contracte de munca. Asa numita: intrerupere in carnetul de munca.

Mai ales ca acum nu mai exista carti de munca, cum si daca afecteaza vechimea faptul ca cineva are, sa zicem, o pauza de 2 saptamana intre doua locuri de munca.
Nu am inteles niciodata cum afecteaza acest lucru vechimea/pensia.

Daca afecteaza, este si cazul in care un contract inceteaza intr-o zi de vineri (la sfarsitul ei) iar contractul de munca nou incepe de luni (nelucrandu-se in zile de weekend la nici una din cele 2 locuri de munca) ?

Multumesc!

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:58, 14 Iunie 2022
Buna ziua. As avea si eu o intrebare. Daca eu am o intrerupere intre locurile de munca de maxim 10 zile ma afecteaza sau nu pe cand voi naste?
Nu va afecteza la indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Anne_Mary Anne_Mary Joi, 31 august urmeaza sa termin contractul de munca la o societate, iar luni, 4 septembrie voi incepe activitatea la noul loc de munca, cu pauza de o zi intre ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate? geo_x geo_x buna. vreau sa stiu si eu daca pot beneficia de concediu de crestere a copilului pe durata de 2 ani in situatia in care eu am intreruere pe carte de munca de ... (vezi toată discuția)
Intrerupere plata cas laura76c laura76c Buna ziua, As dorii o informatie. In conditile in care mi-am dat demisia pe data de 18.04.2016 iar pe 26.05 am semnat contractul de munca in alta parte cu ... (vezi toată discuția)