avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cine plateste daunele pt inundatiile produse de tevile ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cine plateste daunele pt inundatiile produse de tevile comune dintr-un bloc

Buna ziua! Va rog frumos sa ma lamuriti intr-o problema, daca se poate. S-a spart o teava comuna de apa rece in apartamentul meu care este situat la et 3 al unul bloc de 8 et. A fost anuntata asociatia,asociatia a trimis din partea ei un instalator,pe care l-am platit eu,am cumparat piesele tot eu,s-a facut verificare,totul fara probleme! a doua zi,in timp ce eram de servici a cedat ceva si au fost inundati vecinii de la et 2 si 1.Mi s-a transmis ca vecinul de la et 2 m-ar da in judecata pentru paguba facuta.Ce a r trebui sa fac eu? Va multumesc anticipat!
Nu raspundeti dvs. de calitatea pieselor cumparate, instalatorul nu trebuia sa foloseasca piesa daca considera ca nu corespunde calitativ.
cine trebuie sa aduca instalator sa repare teava comuna? a mea sau a asociatiei?Multumesc!
Pai daca este parte comuna, normal ca asociatia raspunde de teava.
pierderile de apa care au avut loc in urma inundatiei mi s-au pus mie.Este corect?Asociatia a adus o firma si a schimbat pana la urma teava,chiar de la et 4 pana la parter.Multumesc!
instalatorul se "spala" pe maini ca nu am cumparat piese bune(desi nu cred ca intra in atributia mea),ca nu l-am lasat sa sparga in casa cat trebuia...


Este adevarat ca nu l-ati lasat sa sparga cat trebuia??
Pentru ca sunt foarte multi proprietari care nu dau voie sa se sparga la ei in casa, se chinuie instalatorul sa faca lucrarea si sa multumeasca si pe proprietar si pe cei din asociatie si se mai intampla sa mai dea si rateuri.

Alte discuții în legătură

Avarie la teava comuna de apa calda 0746552334 0746552334 Sunt un proprietar de apartament din Constanta si am o avarie la teava comuna de apa calda ,in spatiul apartamentului meu .I-am adus la cunostinta faptic ... (vezi toată discuția)
Refuz presedinte indeplinire obligatii laau laau Ma aflu in urmatoarea situatie: un racord din conducta principala apa rece se fisureaza in dreptul apartamentului meu. Ajung la domiciliu in 3 ore (zi de ... (vezi toată discuția)
Salut tuturor. am o problemă cu proprietarul de la apartamentul ... CosminGabriel93 CosminGabriel93 Salut tuturor. Am o problemă cu proprietarul de la apartamentul de sub apartamentul meu. Dânsul a făcut unele renovări prin apartament și cel mai ... (vezi toată discuția)