avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cine plateste daunele pt inundatiile produse de tevile ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cine plateste daunele pt inundatiile produse de tevile comune dintr-un bloc

Buna ziua! Va rog frumos sa ma lamuriti intr-o problema, daca se poate. S-a spart o teava comuna de apa rece in apartamentul meu care este situat la et 3 al unul bloc de 8 et. A fost anuntata asociatia,asociatia a trimis din partea ei un instalator,pe care l-am platit eu,am cumparat piesele tot eu,s-a facut verificare,totul fara probleme! a doua zi,in timp ce eram de servici a cedat ceva si au fost inundati vecinii de la et 2 si 1.Mi s-a transmis ca vecinul de la et 2 m-ar da in judecata pentru paguba facuta.Ce a r trebui sa fac eu? Va multumesc anticipat!
chiar instalatorul a dat indicatii tatalui meu unde trebuie sa decupeze,cati cm,cat de sus,si presupun ca daca nu as fi vrut sa decupez mai mult...nu si-ar fi asumat raspunderea sa faca lucrarea. dar e usor de dat vina dupa . A doua zi cand a venit "potopul",eu nu mai eram acasa,nici tatal meu,dupa ce-a fost...putea sa darame toata casa la o adica,ca nu mai aveam ce zice dar nu....si-a pus piesa lui ,a mai decupat 1 cm si a curs in continuare apa pe langa mufa lui pana a venit asociatia cu firma si a remediat cum trebuie.Cum demonstreaza el ca nu i-am dat voie,de ce ar fi crezut doar instalatorul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avarie la teava comuna de apa calda 0746552334 0746552334 Sunt un proprietar de apartament din Constanta si am o avarie la teava comuna de apa calda ,in spatiul apartamentului meu .I-am adus la cunostinta faptic ... (vezi toată discuția)
Refuz presedinte indeplinire obligatii laau laau Ma aflu in urmatoarea situatie: un racord din conducta principala apa rece se fisureaza in dreptul apartamentului meu. Ajung la domiciliu in 3 ore (zi de ... (vezi toată discuția)
Salut tuturor. am o problemă cu proprietarul de la apartamentul ... CosminGabriel93 CosminGabriel93 Salut tuturor. Am o problemă cu proprietarul de la apartamentul de sub apartamentul meu. Dânsul a făcut unele renovări prin apartament și cel mai ... (vezi toată discuția)