avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... imprumut fara acte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

imprumut fara acte

Buna ziua.

Cum pot fi recuperati 2000 Euro dati imprumut fara nici un act, decat cu 2 martori.

Va multumesc anticipat
Personal , nu cred ca aveti sanse. Doar daca debitorul isi va recunoaste datoria, ceea ce, probabil este greu de realizat. Un act sub semnatura privata ar fi fost suficient ...
Va multumesc frumos.

Este vorba de 2 frati si s-a mers pe incredere dar acum s-au stricat relatiile si fratele refuza sa mai dea banii.

O zi buna.
de ce nu ati spus asa de la inceput? Asa aveti sanse, chiar mari. :) Succes!
Si ce fel de actiune trebuie introdusa?
Actiune in pretentii.

Alte discuții în legătură

Memoriu in legatura cu o declaratie a unei persoane ce a abuzat de incredere georgeth georgeth buna seara o cunostinta a primit vizita unor politisti acasa in urma cu 4 ani intrebind-o de unde a avut bani sa isi cumpere o masina la zero km, ea era ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut sau altceva? konstantynus konstantynus Salutare!Am o suma de bani imprumutata la cineva si vreau sa fac un act notarial sau contract de imprumut pentru a recupera banii,nu stiu cum se numeste actul ... (vezi toată discuția)
Sanse recuperare bani...?? monalisaalina monalisaalina Buna seara,as dori o parere avizata,un sfat,daca imprumutul cu o suma considerabila....s-a facut fara acte ,as avea castig in instanta doar cu martori?exista ... (vezi toată discuția)