avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SUSPENDARE FIRMA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SUSPENDARE FIRMA

BUAN ZIUA !
Pentru suspendarea unei firme as dori sa-mi spuneti si mie ce trebuie facut,ce pasi trebuie sa urmez,daca pot sa suspend o firma cu datorii catre furnizori etc.
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Manolina , utilizator 10:42, 9 Octombrie 2010
O nelamurire asi avea, si anume :
O firma care pana in prezent a desfasurat activitate si isi suspenda activitatea temporar incepand cu data de 15 mai 2009 si obtine acceptul declaratiei cu regim derogatoriu de la finante, plateste impozit forfetar pt tot anul in curs ?? :O sau plateste doar pentru luna mai, datorita faptului ca si-a suspendat activitatea incepand cu data de 15 ale lunii si nu din 1 ...
Va multumesc din suflet !
Veti plati impozit (inclusiv conform normelor privind impozitul minim) pana la data suspendarii activitatii.
fiti mai exacta...daca suspend activitatea in data de 15 mai 2009,societatea a fost fara activitate 3 ani cu bilant 0., pt ce perioada voi plati impozitul forfetar?
de la pana la?>
Buna ziua,

Am si eu o intrebare legat de acest subiect!
Am o firma de 1 an de zile, nu am avut activitate, nici un rulaj iar acum vreau sa o suspend!
Trebuie sa platesc acel impozit nou? Ce acte sunt necesare pt suspendare?
lory10 a scris:

Veti plati impozit (inclusiv conform normelor privind impozitul minim) pana la data suspendarii activitatii.

Am inteles si va multumesc pt raspuns.

Alte discuții în legătură

Un sfat urgent, va rog!! geany_na geany_na intr-un SRL in care eu sunt asociat cu 30% dar si administrator,care a a avut activitate pana in luna martie......si in care asociatul meu cu cealalta parte de ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar pentru o firma in dizolvare din 2008 suspendata din 2006 elizabethd elizabethd Buna ziua, am si eu urmatoarea situatie.O firma infiintata in 2005 cu activitate pana in 2006 cand a fost suspendata pentru 3 ani, am redeschis-o in 2008 pentu ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar bogdyban bogdyban Buna seara, Am o firma de 6 luni care pana in momentul de fata nu si-a inceput activitatea, din cauza situatiei economice sunt pesimist in privinta comenzilor ... (vezi toată discuția)