avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SUSPENDARE FIRMA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SUSPENDARE FIRMA

BUAN ZIUA !
Pentru suspendarea unei firme as dori sa-mi spuneti si mie ce trebuie facut,ce pasi trebuie sa urmez,daca pot sa suspend o firma cu datorii catre furnizori etc.
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Manolina , utilizator 10:42, 9 Octombrie 2010
Buna ziua !
Contractele de munca se suspenda.
Pt. ella_v :
este important sa precizati pt ce perioada se suspenda activitatea . In cazul in care ati suspendat activitatea pe 2 ani nu puteti sa suspendati contractele de munca , ci eventual sa le acordati transferul sau sa intre in somaj cu incetarea contractului individual de munca .
Puteti dizolva firma fara probleme .
Buna ziua,
Va deranjez cu o intrebare: suntem 3 asociati(33% fiecare) din care 2 dorim sa suspendam firma; cunoastem etapele, firma este in regula si activa, insa al 3-lea asociat nu se va prezenta la AGA sau va spune cu siguranta NU. Actul constitutiv prevede vot unanim, legea - majoritate. Conform Registrului Comertului Bucuresti, persoana care nu este de acord cu suspendarea (din cauza validarii doar prin vot unanim) va trebui sa plateasca impozitul de la infiintare. Imi pare rau ca nu am intrebat daca il va plati si pe celelalt care va urma..
Cunoasteti aceasta situatie? Firmele de consiliere dau din umeri, iar timpul angatelor de la registru este "pretios" sau deloc..ma rog..
Cu stima,
Cristi Kompera
semnez eu in locul lui. pana demonstreaza el ca nu a semnat, voi va faceti treaba!

Alte discuții în legătură

Un sfat urgent, va rog!! geany_na geany_na intr-un SRL in care eu sunt asociat cu 30% dar si administrator,care a a avut activitate pana in luna martie......si in care asociatul meu cu cealalta parte de ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar pentru o firma in dizolvare din 2008 suspendata din 2006 elizabethd elizabethd Buna ziua, am si eu urmatoarea situatie.O firma infiintata in 2005 cu activitate pana in 2006 cand a fost suspendata pentru 3 ani, am redeschis-o in 2008 pentu ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar bogdyban bogdyban Buna seara, Am o firma de 6 luni care pana in momentul de fata nu si-a inceput activitatea, din cauza situatiei economice sunt pesimist in privinta comenzilor ... (vezi toată discuția)