Buna ziua,
Sunt noua pe acest forum si am ajuns aici pentru ca am nevoie de ajutor. La sfarsitul lunii martie, mi s-a pus in vedere sa plec de la locul meu de munca. Motivele invoicate nu aveau legatura cu eficienta muncii mele si nici cu motivele reale: le comunicasem ca doresc sa am un copil si atunci au gasit repede solutia. Au angajat un tip cu mai putin de jumatate din salariul meu, deci au impuscat 2 iepuri dintr-un foc.
Nu are rost sa ma comentez pe seama acestui aspect si nici pe seama prostiei mele, de a-mi semna demisia, ca as fi putut sa-i dau in judecata foarte usor si sa castig...
Ideea e ca la o luna dupa ce mi-am semnat demisia mi-am dat seama ca am ramas insarcinata si am cam intrat in panica! Inca sunt in cautari si interviuri, perioada de preaviz de 30 de zile a expirat si, din cate stiu, trebuie continuitate 12 luni pt a beneficia de indemnizatia pt nou nascut.
Va rog din suflet sa ma sfatuiti ce sa fac ca sa am continuitate si sa pot beneficia si de spitalizare la nastere, si de indemnizatie. Cartea de munca nu o pot plasa deocamdata nicaieri...
Astept un raspuns, pentru ca sunt cam panicata...
Multumesc mult pentru ajutor. O zi frumoasa.
1. Concediul de maternitate (sarcina + lauzie) se poate acorda si tot odata (126 de zile) incepand cu ziua cand nasteti.
2. Dar asta o hotaraste medicul de care va are in evidenta in perioada graviditatii. El stie cel mai bine, in functie de starea de sanatate a dvs., cand sa va dea concediu de maternitate.
3. Am avut multe cazuri cand femeia insarcinata, fiind sanatoasa si ea si fatul, a luat concediu de maternitate incepand cu ziua cand a fost internata pentru a naste.
Multumesc de raspuns, ma intereseaza insa daca exista o lege in care se specifica faptul ca dupa 7 luni si jum nu se mai acorda CM pt boala obisnuita. Eu vreu decat sa fentez putin sistemul sa zic, si n-as avea nevoie decat de 2 sapt de medical.
Nu stiu sa existe o astfel de lege.
Daca ii explicati medicului dvs de ce aveti nevoie sa beneficiati de cat mai mult concediu de maternitate dupa nastere, cred ca va va intelege. Pe de alta parte nu il puteti obliga sa fie de acord sa va dea un medical doar de forma pentru ca asta da, este interzis...
Sau poate tocmai pentru ca sunteti in luna 7+ il determina sa nu aleaga sa va dea un certificat medical bazat pe o boala imaginara. Sanatatea fatului depinde de sanatatea mamei si probabil ca nu este indicat un astfle de diagnostic fals pentru dvs.
Sa va dea domnul un copil sanatos, ca va descurcati dvs si cu mai putine concedii medicale! :)
Imi poate totusi raspunde cineva la mesajul meu anterior?
Am revenit, pentru ca am, in continuare, nevoie de sfatul cuiva avizat si nu stiu pe cine sa intreb.
Asa cum va spuneam, am reusit sa pun cartea de munca pe firma unui amic, pt 2 luni, incepand de la 1 mai 2009. Precizez din nou, ca ultima zi de munca in CM este 25 aprilie 2009. Pe CM mi-a pus salariul minim pe economie.
Intre timp, am reusit sa ma angajez, dar cu contract de mandat, nu de munca.
Va rog mult sa ma sfatuiti cum sa procedez ca sa obtin indemnizatia pt crestere copil. Unii ma sfatuiesc sa pastrez CM la firma amicului, pt a fi sigura ca primesc indemnizatia. Insa deocamdata nu castig deloc si trebuie sa-i platesc taxele.
Astept raspunsul vostru cat mai detaliat. Multumesc mult pt ajutor.
Asteptati sa expire perioada determinata prevazuta in CIM, iar apoi depuneti repede actele pentru indemnizatie de somaj. Asa veti beneficia cu siguranta de indemnizatie pentru cresterea copilului. Precizez ca veti putea pastra si acel contract de mandat pe perioada cat sunteti in somaj. Dvs. va va inceta CIM cu 01.07.2009. Ca urmare, solicitati de la angajatorul anterior din timp acea adeverinta cu stagiile de cotizare necesare pentru dosarul de indemnizatie de somaj, pentru perioada 01.07.2008 - 25.04.2009.
Somaj
angelica82
Buna ziua.Am lucrat la o firma din 01/12/2003 pana la 17/11/2008 (mi s-a suspendata cartea de munca pentru intrare in concediu crestere copil 2 ani).Firma a ... (vezi toată discuția)