avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort cu minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort cu minor

Buna ziua. Am si eu o problema si sunt total pe dinafara. Niste sfaturi ar fi de ajutor. Sunt casatorita de 7 ani iarin urma casatoriei am o fetita de 5 . Acum 2 ani am gasit un loc de munca bun intr-un alt judet decit ce in care locuiesc cu familia. Desi in mod constant am cerut sotului sa se mute in orasul in care lucrez acesta a refuzat, mentionez ca eu trebuie sa locuiesc in acest oras data fiind meseria si ma duc in satul unde locuieste sotul cu fetita la sfarsit de saptamina. De ceva vreme sotul imi face scene de gelozie ce degenereaza in violenta si imi refuza accesul la copil. Doresc sa divortez dar nu vreau sa imi pierd copilul desi sotul imi spune ca am abandonat copilul desi e f clar motivul pt care am fost nevoita sa plec. Am mare nevoie de sfaturi caci nu mai pot sta asa fara sa imi vad copilul si nici nu doresc sa renunt la servici. Intre timp am reusit sa contactez un credit si sa achizitionez un apartament in acest oras deci asi avea unde sa tin copilul in conditii bune , cel putin la nivelul casei socrilor mei unde locuieste acum impreuna cu sotul.
Astept niste sfaturi iar daca mai trebuia sa mentionez ceva voi raspunde solicitarilor de date
Va multumesc anticipat pt sfaturi
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 10:17, 23 Aprilie 2014
Car3men a scris:


Cu titlu de exemplu, mergand dupa logica dvs. inseamna ca , fiind in Bucuresti - care are o intindere foarte mare - in conditiile in care unul dintre soti isi gaseste de lucru la o companie aflata in celalalt capat al orasului, la peste 30 de km de locuinta comuna, in cazul unui divort, nu ar avea dreptul sa obtina domiciliul minorului la acesta, motivat de ceea ce sustineti dvs.

E o aberatie!!!! :(


am avut o astfel de motivare aberanta (tatal locuieste in capatul opus al Bucurestiului)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista vreo sansa sa-mi castig copilul in proces ? tudor85 tudor85 Buna ziua. In 2011 aprilie ne.am casatorit dupa nasterea fetitei in martie.In 2012 octombrie fosta sotia a parasit copilul si domiciliul conjugal ,dupa un ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor darkangelhay darkangelhay Divortez de sotie ,avem o fetita de 4 ani .de la nasterea fetitei noastre si pana in prezent aceasta a lucrat in italia cate 4 luni in fiecare an...de cand am ... (vezi toată discuția)
Divorț cu minori. cât contează părerea copilului la stabilirea domiciliului său? ContSters445280 ContSters445280 Buna ziua sunt in divorț cu fostul soț momentan fata cea mică in Vârsta de 1 an și 8 luni este la mine fata cea mare de 9 ani este la tata și cu noua lui ... (vezi toată discuția)