Voi fi cercetata pentru necorespundere profesionala in temeiul art 77 alin 3 din CCM.Eu lucrez la o societate comerciala si nu am semnat vreun contract colectiv de munca.Intrebarea mea este daca eu trebuia sa semnez asa ceva si daca in comisie nu trebuie sa fie si un reprezentant al sindicatului?
Va multumesc frumos
Incercarea moarte n-are :) ... posibil ca intr-o saptamana sa primiti raspunsul, in caz contrar depuneti o cerere in acest sens sa vedeti ca raspuns va dau.
Am primit raspunsul si si e ceva de genul " in urma cercetarii pentru necorespundere profesionala a rezultat faptul ca aveti cunostinetele si aptitudinele necesare pentru postul ocupat insa ne permitem sa va informam si despre faptul ca este nevoie de mai multa implicare din partea dvs pentru a avea rezultate mai bune.
Ce parere aveti ?Nu am acum la mine instiintarea , dar o sa intru din nou sa va dau citatul exact.Mie frica sa nu fie vreo capcana ceva si sa ma trezesc cu "surprize".
1. E bine sa pastrati raspunsul scris, nu se stie la ce poate folosi in viitor.
2. Deocamdata, se pare ca ati scapat. Dar vedeti ca si-au luat o masura de siguranta: sa va implicati mai mult pentru a obtine rezultate mai bune.
3. Inseamna ca, pe viitor, s-ar putea sa gaseasca acest motiv de neimplicare pentru o sanctiune. Asa ca fiti atenta in continuare!
Oricum am scapat pentru ca au fost mai multi colegi de ai mei care s-au speriat cand au primit convocarea si si-au dat demisia la sfatul superiorilor nostri. si au cam ramas neacoperiti....nu prea mai au oameni.
Eu va multumesc pentru sfaturile si informatiile despre drepturile mele pe care mi le-ati oferit pentru ca altfel nu reuseam .In ceea ce priveste activitatea mea ...am decis sa ma implic si sa incerc sa ma fac remarcata.
O sa va tin la curent cu evolutia lucrurilor.
Continuarea
indru
Pentru a vedea mica mea problema care o am momentan cu locul de munca veti vedea mai jos un post cu subiectul ``o mana de ajutor`` ...ei bine azi dimineatza am ... (vezi toată discuția)