Voi fi cercetata pentru necorespundere profesionala in temeiul art 77 alin 3 din CCM.Eu lucrez la o societate comerciala si nu am semnat vreun contract colectiv de munca.Intrebarea mea este daca eu trebuia sa semnez asa ceva si daca in comisie nu trebuie sa fie si un reprezentant al sindicatului?
Va multumesc frumos
1. Daca prima dvs. angajare a fost dupa data de 01.04.2001 nu este obligatoriu carnetul de munca. Inregistrarea perioadelor de cotizare la CAS, CASS si Somaj se face prin declaratiile lunare transmise de angajator.
2. Daca vreti totusi sa aveti si carnet de munca acesta trebuie cumparat de angajatorul dvs. (cel la care sunteti acum sau cel la care va veti angaja), nu puteti sa-l cumparati dvs. Angajatorul face o scrisoare catre Directia de Munca prin care solicita un numar de carnete de munca, aceasta scrisoare se vizeaza de ITM si apoi se cumpara de la Directia de Munca. Angajatorul sa ia legatura cu ITM sa-i spuna cum se procedeaza.
3. Chiar daca veti avea carnet de munca, sa pastrati toate CIM, actele aditionale si deciziile de incetare a CIM.
Este si normal sa nu le apara celor de la ITM Iasi situatia dvs, intrucat locul de munca a fost in Bucuresti .... c.i.m. se inregistreaza la ITM-ul in a carui raza teritoriala isi are sediul social angajatorul.
Eu cred ca trebuia sa va adresati ITM-ului din Bucuresti, deoarece ultimul loc de munca a fost in Bucuresti.
Revin la subiectul dezbatut asupra convocarii mele de cercetare pentru necorespundere profesionala.La sarbatorile de pasti au primit primele doar cei care au iesit ok la evaluare.Cel mai probabil asa se va proceda si cu prima de craciun (dupa statisticile oficiale de pe primul semestru al anului firma e pe profit)nelamurerea mea este acum care din evaluari se va lua in calcul in cazul meu cea de la inceputul anului cand am fost scoasa ca si inferior asteptarilor sau cea rezultata din cercetarea pentru necorespundere profesionala unde a fost ok?
Cum ar fi conform legii?
Continuarea
indru
Pentru a vedea mica mea problema care o am momentan cu locul de munca veti vedea mai jos un post cu subiectul ``o mana de ajutor`` ...ei bine azi dimineatza am ... (vezi toată discuția)