avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere pe motiv "necorespunzator profesional"
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere pe motiv "necorespunzator profesional"

buna ziua,

sunt angajata a unei reprezentante auto pe postul de consultant vanzari de 2 ani si 4 luni...deoarece criza a afectat domenul acesta destul de rau si vanzarile au scazut drastic am fost anuntata ca voi fi data afara pe motiv ca nu corespund profesional....ajutati-me cu un sfat va rog..ce sa fac astfel incat sa ies cat de cat bine din situatie?

multumesc anticipat
:offtopic:In acest caz va multumesc , si in numele colegilor, pentru ca nu stiu daca eu am fost cea mai activa in raspunsuri pe-aici, pentru ca intradevar este o satisfactie sa vezi ca cineva a rezolvat o problema cu un oarecare sprijin de aici si un mic multumesc ne face si pe noi sa ne simtim utili si apreciati, e adevarat. Orice om se simte bine cand este apreciat, nu?
Multumim! :vishenka:
:offtopic:
Idee pentru Administratori:
Deschideti o rubrica speciala pentru multumiri din partea celor carora le-am fost de ajutor!
S-ar putea sa va ajute si pe dvs. in munca pe care o faceti (sa va dea idei noi).
:offtopic:Ma alatur lui @smeagull si va felicit pe toti, de la tematorul(initial) / temerarul (final) user, la ceilalti participanti.
Am avut norocul sa citesc aceasta epopee "din scoarta in scoarta" si pe nerasuflate, intrucat am descoperit-o abia la final.Totul a semanat cu turma de elefanti care apara un pui la centru, si merita daca nu o rubrica inaugurala (made tudorvaleriu) macar o arhiva de genul:"Reusitele Familiei Avocatnet"=D>
:hugall::console::ok: FELICITARI!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacerea contractului de munca razvanick razvanick buna ziua, as vrea sas tiu cum e posbil sa fii dat afara, fara a ti se da in prealabil cele 3 avertismente(va rog sa ma corectati dc informatia e ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract de munca disciplinar dragomir_andreea20 dragomir_andreea20 Buna ziua Sunt angajata la o societate acum cateva zile eu impreuna cu o colega am primit o convocare sa ne prezentam la ora de in ziua respectiva in biroul ... (vezi toată discuția)
Incheierea contractului de munca cristinasova cristinasova Buna seara ! Va rog sa ma ajutati sa pot incheia un contract de munca a unei angajate care a plecat de la locul de munca fara sa anunte si fara demisie, cum ... (vezi toată discuția)