sunt angajata a unei reprezentante auto pe postul de consultant vanzari de 2 ani si 4 luni...deoarece criza a afectat domenul acesta destul de rau si vanzarile au scazut drastic am fost anuntata ca voi fi data afara pe motiv ca nu corespund profesional....ajutati-me cu un sfat va rog..ce sa fac astfel incat sa ies cat de cat bine din situatie?
:offtopic:In acest caz va multumesc , si in numele colegilor, pentru ca nu stiu daca eu am fost cea mai activa in raspunsuri pe-aici, pentru ca intradevar este o satisfactie sa vezi ca cineva a rezolvat o problema cu un oarecare sprijin de aici si un mic multumesc ne face si pe noi sa ne simtim utili si apreciati, e adevarat. Orice om se simte bine cand este apreciat, nu?
Multumim! :vishenka:
:offtopic: Idee pentru Administratori:
Deschideti o rubrica speciala pentru multumiri din partea celor carora le-am fost de ajutor!
S-ar putea sa va ajute si pe dvs. in munca pe care o faceti (sa va dea idei noi).
:offtopic:Ma alatur lui @smeagull si va felicit pe toti, de la tematorul(initial) / temerarul (final) user, la ceilalti participanti.
Am avut norocul sa citesc aceasta epopee "din scoarta in scoarta" si pe nerasuflate, intrucat am descoperit-o abia la final.Totul a semanat cu turma de elefanti care apara un pui la centru, si merita daca nu o rubrica inaugurala (made tudorvaleriu) macar o arhiva de genul:"Reusitele Familiei Avocatnet"=D>
:hugall::console::ok: FELICITARI!