sunt angajata a unei reprezentante auto pe postul de consultant vanzari de 2 ani si 4 luni...deoarece criza a afectat domenul acesta destul de rau si vanzarile au scazut drastic am fost anuntata ca voi fi data afara pe motiv ca nu corespund profesional....ajutati-me cu un sfat va rog..ce sa fac astfel incat sa ies cat de cat bine din situatie?
azi am intalnire pentru comisie iar, la ora 15:00 dar membrii comisiei sunt imprastiati...deci n-am idee daca ajung....in plus fiindca mi-au facut alta propunere si nu s-a tinut examinarea marti cand trebuia nu s-a specificat nimic in scris (despre amanarea pentru azi) astfel incat acum mi-e teama ca s-au evaporat si o sa scrie apoi ca nu m-am prezentat eu...este posibil?
Aveti vreo dovada ca v-ati prezenta in acea marti? macar un martor care sa va sustina?
Pentru ca orice este posibil.
Ar fi trebuit sa se faca un proces verbal privind amanare de comun acord a datei de examinrea...
Daca stie toata lumea poate ii rugati sa va semneze o hartie cum ca ati fost prezenta acolo la dat si ora la care trebuia.
Nu se stie daca nu veti avea nevoie de o astfel de confirmare in caz ca vor da o decizie in care sa mentioneze cu tupeu ca nu v-ati prezentat. In lipsa unui PV o pot face.