avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere pe motiv "necorespunzator profesional"
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere pe motiv "necorespunzator profesional"

buna ziua,

sunt angajata a unei reprezentante auto pe postul de consultant vanzari de 2 ani si 4 luni...deoarece criza a afectat domenul acesta destul de rau si vanzarile au scazut drastic am fost anuntata ca voi fi data afara pe motiv ca nu corespund profesional....ajutati-me cu un sfat va rog..ce sa fac astfel incat sa ies cat de cat bine din situatie?

multumesc anticipat
bine ca ai scapat:))

azi am intalnire pentru comisie iar, la ora 15:00 dar membrii comisiei sunt imprastiati...deci n-am idee daca ajung....in plus fiindca mi-au facut alta propunere si nu s-a tinut examinarea marti cand trebuia nu s-a specificat nimic in scris (despre amanarea pentru azi) astfel incat acum mi-e teama ca s-au evaporat si o sa scrie apoi ca nu m-am prezentat eu...este posibil?
Aveti vreo dovada ca v-ati prezenta in acea marti? macar un martor care sa va sustina?
Pentru ca orice este posibil.
Ar fi trebuit sa se faca un proces verbal privind amanare de comun acord a datei de examinrea...
pai stie toata firma ca am fost prezenta...s-a tinut in sala de sedinte la sediu...
Daca stie toata lumea poate ii rugati sa va semneze o hartie cum ca ati fost prezenta acolo la dat si ora la care trebuia.
Nu se stie daca nu veti avea nevoie de o astfel de confirmare in caz ca vor da o decizie in care sa mentioneze cu tupeu ca nu v-ati prezentat. In lipsa unui PV o pot face.
tocmai m-a sunat directorul executiv sa-mi spuna ca vor merge pe varianta propusa de mine si anume restructurarea postului...asta e de bine nu?:)
Ultima modificare: Joi, 28 Mai 2009
Cat Black, utilizator

Alte discuții în legătură

Desfacerea contractului de munca razvanick razvanick buna ziua, as vrea sas tiu cum e posbil sa fii dat afara, fara a ti se da in prealabil cele 3 avertismente(va rog sa ma corectati dc informatia e ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract de munca disciplinar dragomir_andreea20 dragomir_andreea20 Buna ziua Sunt angajata la o societate acum cateva zile eu impreuna cu o colega am primit o convocare sa ne prezentam la ora de in ziua respectiva in biroul ... (vezi toată discuția)
Incheierea contractului de munca cristinasova cristinasova Buna seara ! Va rog sa ma ajutati sa pot incheia un contract de munca a unei angajate care a plecat de la locul de munca fara sa anunte si fara demisie, cum ... (vezi toată discuția)