sunt angajata a unei reprezentante auto pe postul de consultant vanzari de 2 ani si 4 luni...deoarece criza a afectat domenul acesta destul de rau si vanzarile au scazut drastic am fost anuntata ca voi fi data afara pe motiv ca nu corespund profesional....ajutati-me cu un sfat va rog..ce sa fac astfel incat sa ies cat de cat bine din situatie?
mi-au zis ca imi mai dau o sansa sa-mi dau demisia...pentru ca au o multime de motive sa afirme ca nu-s corespunzatoare si au insirat: intarzieri repetate (pana acu n-au fost dar iata au aparut), tinuta necorespunzatoare (si insista ca mi s-a atras atentia in nenumarate randuri:)), n-am indeplinit targetul, am lipsit o sambata de la lucru anul trecut...
1. Sansa asta sa fie la ei, acolo! Sunt foarte milosi!
2. Cum v-a zis si colega mea, @grace_r, nu mai le spuneti ce vreti sa faceti. Lasati-i "sa fiarba in suc propriu", vorba unui clasic in viata.
Inclin sa cred ca mai curand v-au dat o sansa :pleasantry: pentru ca isi dau sema ca este mult mai riscant si mai greu pentru ei sa faca o desfacere pentru 'necorespundere profesionala' sau 'disciplinara'
Dar binenteles ca dvs veti decide singura care a calea pe care vreti sa o alegeti, ce discutam noi aici si realitatea concreta pot fi diferite.
Si eu sunt in aceeasi situatie, numai ca eu lucrez la ei de 4 luni perioada in care nu am incheiat nici un contact (lucrez intr-un domeniu in care procesul de negociere/vanzare dureaza foarte mult: min 6 luni) si pe deasupra am mai si semnat un target pe care mi-l asum desi era imposibil de atins, document de care se pot folosi pentru a ma concedia pe motiv: necorespunzator profesional.
Avand in vedere aceasta greseala ei vor sa incheiem colaborarea in baza art 55 dar le-am propus art 65 fara plata salariilor compensatorii si fara preaviz in schimbul unui laptop si telefon.