sunt angajata a unei reprezentante auto pe postul de consultant vanzari de 2 ani si 4 luni...deoarece criza a afectat domenul acesta destul de rau si vanzarile au scazut drastic am fost anuntata ca voi fi data afara pe motiv ca nu corespund profesional....ajutati-me cu un sfat va rog..ce sa fac astfel incat sa ies cat de cat bine din situatie?
Sustin punctul de vedere al d-lui Valeriu.
Sunteti acum mult mai bine informata si puteti deaj sa va faceti un plan de viitor pe termen scurt.
Desi nu e usor, straduiti-va sa va mentineti calmul, echilibrul si chiar zambetul :)
Constientizati ca sunteti un bun profesionist indiferent de ce incearca sa va spuna altii. Si cu aceasta experienta veti devni si mai buna! Va stiti valoarea si trebuie sa credeti in ea, aveti incredere in abilitatile dvs si va fi bine.
Indiferent de decizia pe care o vor lua cei din comisie, trebuie sa fiti constienta de valoarea dvs, si sa va dati seama ca viata dvs nu depinde de aceasta decizie. ;)
Stiti vorba " fiecare sut in ... inseamna un pas inainte"!
Daca reusiti sa vedeti lucrurile asa veti vedea ca veti zambi si ceilalti se vor simti dezarmati :P veti putea chiar rade de ei..
Deci, mult succes!
va multumesc tare tare mult pentru incurajari:) astept deci intalnirea cu comisia pe 26 si revin cu amanunte si noutati atunci ca sa nu va mai stresez:))
buna ziua din nou, mai devreme decat ne asteptam:) am ajuns la servici azi si pe masa ma astepta urmatoarea hartie "In conformitate cu reglamentul de ordine interioara, respectiv contractul colectiv d munca al sc... propun sanctiunea de diminuare salariala de 10 % pt luna mai d-nei... angajat in functia de consultant vanzari pentru neindeplinirea sarcinilor de servici - nu a prelucrat raportarea zilnica pentru consultantii de vanzari" tin sa specific ca acest tabel se gaseste in calculatorul directorului de vanzari si se completeaza zilnic in retea....deci eu pot sa repet pana dimineata ca am completat ca se poate sterge de acolo una doua....plus sanctiunea inca nu e inregistrata asteapta sa o semnez eu intai cred....ce sa mai fac si in cazul asta??
uffff, realitatea este ca atunci cand cineva vrea sa-ti gaseasca o greseala tot gaseste sau daca nu o "face" X-(
nu aveti chiar nicun fel de dovada ca ati facut ce trebuia cu acea raportare?
Cand stii ca esti vizat (ca experienta pentru viitor) trebuie sa te gandesti sa-ti tii dovezi ca ti-ai realizat lucrarile.
tabelul este accesibil in retea....eu pot sa-l salvez la mine in computer dar daca din retea se sterge degeaba il am aici....initial am incercat sa-l trimit pe mail dar mi s-a spus sa nu pentru ca directorul il prelucreaza si il trimite mai departe