sunt angajata a unei reprezentante auto pe postul de consultant vanzari de 2 ani si 4 luni...deoarece criza a afectat domenul acesta destul de rau si vanzarile au scazut drastic am fost anuntata ca voi fi data afara pe motiv ca nu corespund profesional....ajutati-me cu un sfat va rog..ce sa fac astfel incat sa ies cat de cat bine din situatie?
da...mie mi se ridica tensiunea cand ma gandesc ca insinueaza ca sunt incompetenta...ca pana la urma cam asta e...dupa ce atata vreme le-am bagat mii de euro in buzunare...cred ca refuzul meu de a semna demisia i-a ambitionat sa treaca prin toate astea...si mai cred ca ei inca spera ca eu ma voi speria de consecintele unei astfel de concedieri intr-o angajare ulterioara si voi semna cumintica demisia...probabil ca bine si usor nu-mi va fi la urmatorul loc de munca...ca sa nu mai adaug ca directorul executiv s-a exprimat cum ca as fi "dusmanul lui de moarte" acum:))
1. Cu cat dvs. veti fi mai "nesimtita", mai calma in raporturile cu ei (sefii dvs.) cu atat vor fi mai nedumeriti.
Linistiti-va, aratati-le ca va este indiferent ce vor face! Ei nu stiu ce munca (si mai ales ce argumente legale sa aiba) ii asteapta pentru o concediere pe motiv de necorespundere profesionala.
2. Stiti de ce sunteti dusmanul lor de moarte? Pentru ca v-ati opus lor si nu se asteptau la asa ceva si acum nu stiu ce sa faca.
3. Mai cititi inca o data tot acest topic si va veti relaxa. Sunteti asa de incordata, parca v-ar duce la spanzuratoare!?
va multumesc mult pentru sfaturi si ajutor...chiar sunt incordata pentru ca nu am mai trecut prin asta si in plus ma simt lezata pentru ceea ce considera ei cumulat si cu teama ca as putea avea probleme la urmatorul loc de munca din cauza motivului concedierii
1. Eu ma chinui sa va spun sa nu va fie teama (nici de ce o sa zica un viitor angajator), iar dvs. dati tot "tratamentul" peste cap!
2. Credeti cxa pe un viitor angajator il va interesa necazurile dvs.? Le are el pe ale lui.
3. Sunteti prea tanara sa va faceti "sange rau".
4. Cititi toate intrebarile dvs. si raspunsurile noastre si o sa vedeti viata altfel. Da?