avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere pe motiv "necorespunzator profesional"
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere pe motiv "necorespunzator profesional"

buna ziua,

sunt angajata a unei reprezentante auto pe postul de consultant vanzari de 2 ani si 4 luni...deoarece criza a afectat domenul acesta destul de rau si vanzarile au scazut drastic am fost anuntata ca voi fi data afara pe motiv ca nu corespund profesional....ajutati-me cu un sfat va rog..ce sa fac astfel incat sa ies cat de cat bine din situatie?

multumesc anticipat
1. Pentru a va sanctiona trebuie sa respecta procedura legala (art.263-268 din Codul muncii).
2. Daca semnati acea hartie nu inseamna ca sunteti de acord cu ce scrie in ea. Puteti scrie "am luat la cunostinta", puneti data si semnat.
3. Acum asteptati sa se desfasoare cercetarea disciplinara prealabila, care necesita ceva timp.
am scris "am primit" si am semnat....se poate contesta???
Contestati decizia de sanctionare atunci cand o veti primi.
pai am primit o foaie (am scri smai sus ce scria in ea) am scris pe ea "am primit", am semnat si mi-a luat-o de sub nas....unde pot sa o contest? si cum sa fac asta?
1. Va rog frumos sa cititi tot ce vi s-a raspuns pe acest topic si sa vedeti ca nu s-a respectat inca procedura legala de sanctionare.
2. Ce ati primit dvs. nu este decizie de sanctionare. Aceasta se face in doua exemplare din care unul vi se inmaneaza dvs. si apoi puteti face contestatie.
3. Ati fost chemata la comisia de cercetare (in scris, cu 5 zile inanite)?
4. Revin: cititi totul de pe acest topic, intrebarile dvs. si raspunsurile noastre si va lamuriti. Nu ne puneti sa va dam de mai multe ori acelasi raspuns.

Alte discuții în legătură

Desfacerea contractului de munca razvanick razvanick buna ziua, as vrea sas tiu cum e posbil sa fii dat afara, fara a ti se da in prealabil cele 3 avertismente(va rog sa ma corectati dc informatia e ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract de munca disciplinar dragomir_andreea20 dragomir_andreea20 Buna ziua Sunt angajata la o societate acum cateva zile eu impreuna cu o colega am primit o convocare sa ne prezentam la ora de in ziua respectiva in biroul ... (vezi toată discuția)
Incheierea contractului de munca cristinasova cristinasova Buna seara ! Va rog sa ma ajutati sa pot incheia un contract de munca a unei angajate care a plecat de la locul de munca fara sa anunte si fara demisie, cum ... (vezi toată discuția)