avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere pe motiv "necorespunzator profesional"
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere pe motiv "necorespunzator profesional"

buna ziua,

sunt angajata a unei reprezentante auto pe postul de consultant vanzari de 2 ani si 4 luni...deoarece criza a afectat domenul acesta destul de rau si vanzarile au scazut drastic am fost anuntata ca voi fi data afara pe motiv ca nu corespund profesional....ajutati-me cu un sfat va rog..ce sa fac astfel incat sa ies cat de cat bine din situatie?

multumesc anticipat
eu123 a scris:

dar le-am propus art 65 f plata salariilor compensatorii

Bafta!

Cum adică art 65 F ? În ce cod al muncii citeşti ? În legea 53 eu nu găsesc nicio literă la art 65 !
Cat Black a scris:

daca tot am ajuns pana aici sincer, as vrea sa nu imi dau demisia, sa contest decizia de sanctionare si apoi sa vedem ce se intampla mai departe

Hahaha, sora mea, stai liniştită! Prin aceeaşi situaţie am trecut şi eu, vreo două luni am avut o viaţă mai zbuciumată ca istoria României...m-au hăituit ca pe o gazelă, care s-a dovedit într-un final a fi tigru malaezian...:D
Bine, la mine nici n-au încercat cu necorespunderea profesională că se făceau de râs în instanţă cu motivul ăsta pueril..
Nu-ţi da demisia, n-au ce să-ţi facă decât să restructureze cu art 65...aşa vor să-mi facă mie..:D să fie sanitari! dar eu tot voi cere detalii : Pe ce criterii am fost ales ?
"Cum adică art 65 F ? În ce cod al muncii citeşti ? În legea 53 eu nu găsesc nicio literă la art 65 !"

era fara plata salariilor compensatorii cu "fara" prescurtat
fiindca ei au fost asa draguti si mi-au propus iar demisia eu am fost draguta si le-am propus iar sa restructureze postul ca sa pot beneficia de somaj...acum astept raspunsul lor...daca nu maine gazela de mine merge iar la comisia de cercetare:))
Să nu te laşi până nu obţii decizia de concediere conform art. 65 al. 1 CM, reorganizare..vrăjeli...

Eu am obţinut-o ..:)), oricum plecam !

Succes!

Alte discuții în legătură

Desfacerea contractului de munca razvanick razvanick buna ziua, as vrea sas tiu cum e posbil sa fii dat afara, fara a ti se da in prealabil cele 3 avertismente(va rog sa ma corectati dc informatia e ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract de munca disciplinar dragomir_andreea20 dragomir_andreea20 Buna ziua Sunt angajata la o societate acum cateva zile eu impreuna cu o colega am primit o convocare sa ne prezentam la ora de in ziua respectiva in biroul ... (vezi toată discuția)
Incheierea contractului de munca cristinasova cristinasova Buna seara ! Va rog sa ma ajutati sa pot incheia un contract de munca a unei angajate care a plecat de la locul de munca fara sa anunte si fara demisie, cum ... (vezi toată discuția)