sunt angajata a unei reprezentante auto pe postul de consultant vanzari de 2 ani si 4 luni...deoarece criza a afectat domenul acesta destul de rau si vanzarile au scazut drastic am fost anuntata ca voi fi data afara pe motiv ca nu corespund profesional....ajutati-me cu un sfat va rog..ce sa fac astfel incat sa ies cat de cat bine din situatie?
:offtopic:
:confused: felicitarile sunt pe bune sau asaaa ... la oha?
daca sunt pe bune trebuie mai curand felicit omul care a luptat si a facut fata acestei situatii, putini au putera si diplomatia sa rezove o astfel de situatie :bow:
cu toate ca oricine are sau poate avea acces la informatii utile, de aici sau din alte parte, nu oricine are stiinta sa le foloseasac eficient in obtinerea unui rezultata pozitiv.
Stimata doamna,
felicitarile sunt pe bune.
Mi-am permis sa le exprim pentru ca, din cate vad eu, nu totdeauna in activitatea de pe forum (spre deosebire de viata reala), un consultant primeste confirmarea ca sfaturile si incurajarile sale au fost urmate in problema grava, concreta, (daca au fost urmate), au produs efectul normal=legal, deci au folosit, si sa mai primeasca si un multumesc.
Evident, utilizatorul merita cele mai multe felicitari pentru lupta intr-o situatie atat de dificila!