carmen faur a scris:
Cei de la compania de recuperare creante carora le-au vandut creanta, spun ca nu aveau nicio obligatie sa-mi comunice facturile cu confirmare de primire.
Poate ca e adevarat si asta, insa eu cred ca ar trebui totusi ca ei sa detina o dovada, un inscris de la posta, ca au trimis in lunile respective facturile catre mine.
Altfel cum ar sti cei de la posta sa ne aduca lunar facturile, fiecaruia dintre abonati , daca nu ar exista niciun asemenea inscris intre compania de telefonie si posta?
daca facturile nu au ajuns la dumneavoastra , de vina este doar postasul .
si pana in momentul incetarii primirii facturilor prin posta , toate facturile precedente , au fost trimise cu confirmare de primire ? exagerati putin ... daca au existat facturi emise , sigur au fost trimise la destinatie...astfel nu ar fi aparut acele restante . eu cred ca dumneavostra stiti de cele 2 facturi emise dupa discutia cu cei de la compania de telefonie , apoi ati fost invitata sa semnati incetarea contractului(dupa 2 luni) ,altfel....si azi ati mai fi primit facturi de la telefonia mobila...contactul a fost incheiat prin semnatura din partea ambelor parti , nu s-a incheiat aleatoriu .