Ma confrunt cu urmatoarea problema, pe data de 5 august am fost la un interviu si am fost selectat pt postul respectiv. Problema mea este ca eu lucram si in aceeasi zi am anuntat firma, (doar verbal) ca pana pe data de 25 august o sa fiu angajat in alta parte. Am fost precaut(a), sa se listeze mail-ul cu anuntarea demisiei mele.
Problema consta in faptul ca azi am mers la firma, deoarece nu vor sa imi dea drumul la acte(decizie de concediere, adeverinta vechime....) unde mi s-a spus sa fac o cerere de demisie, eu spunandu-le ca i-am anuntat din timp, in fine am facut cererea siii surpriza, am fost sunat azi 18 august sa mi se spuna ca nu imi poate da demisia decat dupa 20 zile.
Va rog mult sa imi da-ti un raspuns deoarece nu stiu cum sa procedez, eu pe 25 trebuie sa lucrez in alta parte si domnii acestia nu vor sa imi semneze decizia.
PS:Ma mai gandeam , daca lipsesc de la locul de munca actual, este o ipoteza, stiu ca in decizia de incetare o sa scrie vreun articol cu neprezentare la locul muncii sau ceva de genul.
Inca odata multumesc, poate par disperat(a) si sincer(a)chiar sunt , totusi inca o intrebare, pot refuza" domnii" aceasta cerere?
Sau pot sa imi raspunda negativ?
Mentionez ca nu am o functie mare, nu stiu daca am voie sa spun cu ce ma ocup dar, ca sa va faceti o idee sunt platit(a) cu salariul minim pe economie , chiar imi fac treaba cum trebuie si imi este ciuda ca nu sunt tratat(a) cum trebuie.
Ok, am inteles deci nu trebuie un argument.
Atunci sa zicem ca refuza si imi ramane demisia care este cu preaviz, lucru care ma afecteaza deoarece eu in 25 sunt angajat(a) in alta firma, intrebarea mea este:
-daca imi desface contractul disciplinar sau cum ii zice, acest lucru ar putea sa afecteze angajarea mea in alta parte? Mentionez ca la firma in care ma angajez am semnat deja un precontract, nu stiu daca zic bine si ca in data de 25 o sa fiu angajatul lor.
Ma afecteaza acest lucru? Ma gandesc sa lipsesc de la serviciu deoarece cam asta ar fii calea care mi-a mai ramas.
Demisie
ContSters157480
Buna ziua,
Mi-am depus demisia la firma unde am lucrat, mi-au comunicat VERBAL in aceeasi zi ca s-a acceptat incetarea CIM cu acordul partilor si ca de a ... (vezi toată discuția)