trope_doi a scris:
m_33, nu veti reusi sa obtineti ”despagubiri” de la ei... dar, cine stie?!
In primul rand, nu v-ati accidentat in sediul firmei, ci in curtea sediului firmei.
Paznicul e pus acolo sa ”pazeasca”... firma, nu bicicleta dv.
Daca langa ghereta paznicului nu e loc amenajat pt biciclete nu prea aveati ce cauta acolo cu bicicleta – doar ca paznicul a permis aceasta...
Daca denivelarea respectiva nu e chiar pe directia care duce catre intrarea in sediu – si pe unde se presupune ca trebuie sa treaca pietonii-clienti – dv v-ati abatut de la drum, pt ca nu aveati treaba la ghereta paznicului (ca doar nu se cere cartea de identitate la intrarea in curtea respectivei firme). La ghereta paznicului v-ati dus pt a fi sigur ca bicicleta dv e in siguranta...
Va dezamagesc, dar nici in tzari ”cu traditie” in asemenea procese nu prea aveti sanse... cu entorsa dv. Ghereta paznicului nu are legatura cu clientii – clientii care merg la ghereta o fac... pe proprie raspundere.
este interesant ceea ce spuneti, numai ca ar fi cateva probleme...
1. de ce sa nu am voie langa ghereta paznicului? este un loc ca oricare altul, nu este cu nimic diferit fata de celelalte, poate ma duceam sa intreb cat este ceasul, poate intrebam daca au cismea in curte, sau parcam masina, sau...parcam bicicleta, semn de interzis accesul nu este, iar acea denivelare este exact pe drumul pe care ar veni orice persoana care a parcat masina in curtea lor
2. draga domnule, sediul firmei nu inseamna si curtea firmei? nu stiu in ce calitate scrieti aici dar nu prea aveti cunostinte juridice, sediul firmei cuprinde intreaga arie care este in proprietatea firmei, daca ei au ales sa faca intr-un colt cladire si restul curte asta e o cu totul alata problema, nu inseamna ca NUMAI caldirea contine sediul, si chiar de ar fi asa, curtea e proprietatea lor, tot ei raspund de ea si de ce se intampla, dati-mi voie sa ma indoiesc de calitatea raspunsului dvs.
3. "ghereta pazniculuii nu are legat cu clientii"..., ba are ca e in aceeasi curte si trec sute de oameni pe langa ea
4. "clientii care merg la ghereta o fac... pe proprie raspundere", dar ce traim in jungla? facem parte dintr-un film western? nu prea cred
ma rog, gasesc destule probleme in raspunsul dvs si nu vreau sa le abordez, plecati de la niste premise gresite si ajungeti unde nu trebuie