smeagull a scris:
Nu e buna abordarea, o sa dati un munte de bani pe taxa de timbru si o sa pierdeti, sau o sa renutati cand veti vedea taxa de timbru).
Cum am zis: fara avocat, faceti o varza si va pierdeti timpul si energia aiurea. ...presupunand ca treceti de toate aspectele procedurale (competenta, timbraj, alte exceptii)...
smeagull a scris:
In primul rand, ar fi bine sa aveti avocat. Era bine sa fi avut de la bun inceput, tocmai pentru ca sa evitati situatia in care va aflatisi multe altele are vor urma
p.p.s ...am vazut vreo doua actiuni ca a dvs. in ultimii trei ani. Nu sunt atat de rare cum credeti, si s-au pierdut ambele (cu tot cu taxa de timbru exorbitanta platita de reclamant, si care din fericire a mers catre bugetul instantelor)
V-am citat mai sus rapunsurile mele din toamna la intrebarea pe care ati pus-o in 20 decembrie.
Cu toata bunavointa, nu am cum sa va mai spun ca umblati dupa cai verzi pe pereti si va costa toata minunea asta in timp, bani si energie pierdute, fara avocat.
Nu este suficient cat ati timbrat cu 100 lei, mai avei de timbrat pentru toti ce ati cerut acolo.
Nu stim care este situatia dvs. si nici ce aveti in dosar, ca s va spunem ce ati putea face sa reduceti taxa.
Aveti de platit taxa de timbru
proportional cu pretentiile, dupa regulile de aici:
www.avocatnet.ro/content/art...