avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nelamurire! - Excepţia necompetenţei materiale
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Nelamurire! - Excepţia necompetenţei materiale

Am amanat primul termen la un proces civil in care sunt reclamant, actiune in raspundere delictuala-daune morale.
S-a dispus amanarea, dar, pe site-ul judecatoriei scrie asa :

Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Acordă termen de judecată la data de [---], pentru când părţile litigante vor răspunde la excepţia necompetenţei materiale, raportat la valoarea pretenţiilor formulate de către reclamant.#-o
Document: Încheiere de şedinţă , data [---]

Ce vrea sa insemne ? Ce ar trebui sa spun in prima instanta cand ma afisez in fata judecatorului ? Pe langa ce am eu de spus despre situatia in cauza ....
Cel mai recent răspuns: GeorgeVandu05 , utilizator 16:27, 16 Ianuarie 2015
exista temei legal ? ma refer la ncpc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declinare competenta, intampinare pentru noua instanta SIE SIE Judecatoria si-a declinat competenta si a inaintat actiunea la tribunal, care-mi solicita actiune de intampinare pentru noua instanta. Cum formulez aceasta ... (vezi toată discuția)
Respingere plata reparării pagubei produse? Narcisa_ Narcisa_ Am depus o petitie la o functionara de la o institutie publica la care nu am primit răspuns in termen de 30 de zile. Dupa ce au trecut cele 30 de zile, m-am ... (vezi toată discuția)
Necomunicare intampinare natyca natyca Am si eu o speta...am chemat in judecata, la Tribunal, in contencios o institutie....la primul termen de judecata m-am prezentat personal neavand angajat ... (vezi toată discuția)