Buna dimineata, am si eu o mica problema. Vreau sa-i dau o suma de bani baiatului meu dar nu cu act de donatie. Alta solutie care ar mai fi ?
Mentionez ca vreau sa existe si pentru mine o proba ca iam dat acei bani. Fac acest lucru ca sa ii acopar si pe ceilalti copii carora le-am dat si lor niste bani cu donatie. (si stiti ca donatia se ataca de frati)
Eu ma gandeam la ceva de genul : deschid un cont pe numele meu, depun banii acolo si il imputernicesc pe el sa ridice banii din cont. Credeti ca este buna aceasta metoda ? ( adica ar tine loc de donatie aceasta metoda daca se vor da in judecata copii vreodata ?)
Daca exista o solutie mai buna ca aceasta spuneti-mi si mie va rog.
Va multumesc la toata lumea, insa spuneti-mi si mie mai pe intelesul meu ce inseamna ,,traditiune'', ca va dati seama ca sunt paralel cu acesti termeni.
Va multumesc, dar ideea era sa am si eu o hartie la mana ca iam dat banii, dar nu orice hartie ci una legala.
Ma gandeam si la CEC daca i-as pune pe numele lui direct. Credeti ca ar fi o solutie buna ?
Ca banuiesc ca va scrie in acte cine a depus banii, cine a deschis contul, etc.
Si totusi cred ca e ceva mai bine decat darea manuala a banilor fara nici o formalitate.
Ce credeti ?