avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dorinta copilului de a sta la celalalt parinte
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dorinta copilului de a sta la celalalt parinte

Buna ziua! dupa ce am divortat de fostul sot , fetita mi-a fost incredintata mie, tatal ei vizitand-o si luand-o periodic la el , deci pot spune ca nu au fost probleme in ceea ce priveste colaborarea noastra si cresterea fetitei.....de la un timp, fostul sot ii induce fetitei ideea de a sta definitiv cu el , o atrage cu tot felul de cadouri , ii face pe plac in legatura cu ceea ce ea isi doreste...o influenteaza negativ in ceea ce priveste persoana mea , iar fetita mea si-a manifestat dorinta de a sta la el.Mentionez ca fetita are 9 ani jumate , tatal ei nu s-a implicat niciodata in vreo problema de scoala sau lectii , nu a fost la nici o sedinta , nu a pastrat nici o legatura cu profesorii. Exista posibilitatea de a-mi lua copilul? Ce trebuie sa fac sa imi pastrez copilul?
Cel mai recent răspuns: icealinutza , utilizator 07:27, 17 Noiembrie 2014
Stimata doamna ama83 cred ca pana acum ati auzit o gramada de recomandari. Undeva pe parcurs s-a pierdut esenta mesajului dumneavoastra. Chiar unii avocati si-au schimbat pe parcurs optica si abordarea. Recomandarea mea ar fi sa consultati un avocat cu experienta in probleme similare...nu e foarte scump si veti putea primi poate cele mai bune sfaturi ! Cautati avocati cu aplicare catre problema dumneavoastra si nu orice avocat (avocatii de regula sunt specialisti in anumite domeni si au cunostinte despre altele)...este ultima recomandare pe care pot sa v-o fac !
Ultima modificare: Luni, 17 Noiembrie 2014
icealinutza, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce putem face si ce variante avem? lorey lorey In urma cu 2 saptamani fosta sotie a sotului me a decedat in urma ei ramanind o fetita de 13 ani( a sotului meu ) .Noi vrem sa trecem custodia pe numele ... (vezi toată discuția)
Alienare parentala Ony2k2 Ony2k2 Buna ziua, Este vorba de copilul din prima casatorie al sotului meu. Am avut mereu probleme cu mama lui dar de cand s-a nascut si fiul nostru lucrurile s-au ... (vezi toată discuția)
Mai are vreo sansa reala un parinte al carui copil este alienat? againstPAS againstPAS Care sunt sansele reale ca tatal nerezident al carui copil este alienat sa mai poata avea relatii normale, firesti parinte-copil? Inteleg ca in alte tari, daca ... (vezi toată discuția)