Buna ziua. (pentru mine nu e!)
am o problema si am nevoie de ajutorul dumneavoastra.
Pe data de 10 mai fetita a implinit 2 ani, asa ca incepand cu data de 11 mi-am inceput activitatea in firma.
La 7 zile lucratoare mi-au solicitat sa-mi gasesc altceva de lucru (demisia) pt ca firma nu-si permite sa mai plateasca un om (pe de alta parte urmeaza sa se faca angajari pe acelasi post)....
Nu vreau sa plec, pentru ca nu am abateri, mustrari si mi-am facut munca constiincios si cat se pote de bine.
Ce pot sa fac si cum e mai bine?
O alta problema sunt studiile - universitare de SCURTA DURATA- ce salariu sunt obligati sa-mi ofere?
Acum realizez si eu de ce nu vor sa va inceteze contractul pentru motive neimputabile salariatului si vor sa va determine sa va dati demisia: ca sa nu dea banii inapoi catre AJOFM. Ei au obligatia sa va mentina pe post inca o perioada, dupa ce au beneficiat de subventie. Asa ca... nu cedati!X-(
am un termen de 3 luni de zile din partea firmei sa-mi caut altceva de lucru si sa-mi dau demisia, acesta sa fie oare termenul care firma este obligata sa ma tina pentru acei bani?
Daca imi spuneti cu ce data v-ati angajat, perioada cat a fost suspendat contractul, va pot spune cat timp este obligata firma sa va mentina raporturile de munca. Nu va dati nicio demisie, daca va tin nervii.