Buna ziua. (pentru mine nu e!)
am o problema si am nevoie de ajutorul dumneavoastra.
Pe data de 10 mai fetita a implinit 2 ani, asa ca incepand cu data de 11 mi-am inceput activitatea in firma.
La 7 zile lucratoare mi-au solicitat sa-mi gasesc altceva de lucru (demisia) pt ca firma nu-si permite sa mai plateasca un om (pe de alta parte urmeaza sa se faca angajari pe acelasi post)....
Nu vreau sa plec, pentru ca nu am abateri, mustrari si mi-am facut munca constiincios si cat se pote de bine.
Ce pot sa fac si cum e mai bine?
O alta problema sunt studiile - universitare de SCURTA DURATA- ce salariu sunt obligati sa-mi ofere?
in data de 1 martie 2005 m-au angajat iar la data de 21.06.2007 s-au implinit cele 42 de zile din concediu de lauzie si cred ca asta este si data la care mi-a fost suspendata cartea
in data de 1 martie 2005 m-au angajat iar la data de 21.06.2007 s-au implinit cele 42 de zile din concediu de lauzie si cred ca asta este si data la care mi-a fost suspendata cartea
imi puteti spune care este perioada care inca sunt obligati sa ma tina pt a nu returna banii?!
multumesc.
Am inteles bine? la 1 martie 2005 ati fost angajata cu CIM...?... contractul de munca v-a fost suspendat pe intraga perioada de crestere copil .Din cate retin eu societatea a primit de la Agentia de ocupare a fortei de munca salariul pe care Dmv l-ati primit pt un an , urmand ca societatea sa aibe obligativitatea sa va tine inca doi ani. De la 1 martie 2005 pana la 21.06.2007 sunt 2 ani si 3 luni.
Parerea mea este sa nu semnati demisia.Daca incearca sa va intimideze puteti sa faceti o sesizare atat la ITm , cat si la Agentia de ocupare a fortei de munca.
marti mi-a spus sa ma gandesc la ce salariu cer, miercuri m-au amanat iar joi fara sa apuc sa le zic de salar mi-a spus sa-mi caut altceva de lucru si sa-mi dau demisia ca au consultat legea (pt mamele carora li se incheie concediul de ibngrijire a copilului) si nu mai sunt obligati sa ma tina 6 luni ci doar doua luni.
dupa plansete si atatea intrebari De Ce, pentru ca mi-am facut f bine treaba, se pare ca sunt obligati sa mai ducem o "sarcina " impreuna cele 9 luni ramase conform legii 76/2002
nu vreau sa plec pt ca in oras agentii economici au anuntat destituiri majore