avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Avocatnet 2014: Nicusor are doi tati
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Avocatnet 2014: Nicusor are doi tati

Un spamer foarte incapatanat mi-a trimis acum vreo doua zile un email pe care inainte sa-l sterg l-am deschis dintr-un fel de curiozitate aproape morbida de care sufara uneori. In afara de o multime de prostii despre sfarsitul lumii aparea si o povestea care mi-a atras atentia
Aici puteti gasi povestea in engleza in ziarul "Santiago Times" din Santiago de Chile
[ link extern ] /
Pe scurt este vorba despre o carte pentru copiii de gradinita “Nicolás tiene dos papás” adica pe romaneste "Nicusor are doi tati" scrisa de miscarea pentru integrarea homosexualilor. In carte e prezentata familia lui Nicusor formata din cei doi tati si el si despre viata lui.
Problema adoptiilor de copii de cupluri homosexuale este extrem de discutata nu numai in Chile ci peste tot in lume.
Voi, ce parere aveti? Suneti pentru astfel de adoptii? Sunteti impotriva lor?

P.S. Imi doresc o discutie civilizata si cu argumente.
Ultima modificare: Marți, 25 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 20:44, 15 Februarie 2015
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Discuția nu se poate purta în ceea ce privește natura relației dintre cei doi „părinți” (relație bazată pe unele sentimente, sau doar pe satisfacerea unor necesități fiziologice) ci în ceea ce privește modul cum influențează cei doi „părinți” dezvoltarea psihică, morală și educativă a copilului.

Din acest punct de vedere cred că ar fi de luat în seamă punctele de vedere ale unor psihologi, sociologi sau pedagogi bazate pe studii efectuate cu metode științifice.

Dacă discuția se poartă doar pe argumente de genul „maturității” noastre de acum față de acum 10 - 15 ani cred că este o pierdere de vreme.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
E doar o chestiune de timp pana doi parteneri de acelasi sex vor putea procrea. Teoretic un cuplu barbat-barbat poate avea copil de orice sex iar cuplul femeie-femeie doar tot o femeie pentru ca le lipseste Y. Este doar o problema de manipulare genetica care mai devreme sau mai tarziu va fi posibila. Legile vor trebui adaptate iar religiile vor trebui de asemenea pentru ca chiar schimbarea de sex va fi cu mult mai simpla - tratamente genetice. Exista un peste care face asta (schimbarea de sex) dupa cum doreste. Eu sunt pentru libertate completa. Deja sunt cazuri de copii cu 3 parinti. Inca nu au fost solutionate legal, dar vor trebui. Deja se prefigureaza eliminarea genelor cu probleme si inlocuirea cu gene bune, deci va fi posibil ca un copil sa aiba oricati parinti. Ce va urma din punct de vedere legal nu stiu, dar omul va experimenta pana va cunoaste la perfectie totul. Iar experimentarea inseamna si realizari si esecuri.
acest răspuns util
Este uimitor cat de departe se poate ajunge daca dai voie prostiei sa avanseze pas cu pas. Mai intai s-a insistat ca homosexualii sa intre in randul oamenilor normali si relatiile homosexuale sa fie considerate normale. Apoi s-a mers mai departe, sa se accepte casatoria. Cu greu in unele tari considerate mai deschise la minte s-a acceptat casatoria civila. Nu stiu de ce un barbat trebuie sa gandeasca ca o femeie asta vis a vis de faptul ca orice fetitza viseaza sa fie mireasa de la 6 ani si asta este scopul tuturor femeilor in viata. Acum mai vor ceva, casatoria la popa... Ce va urma ? Preotese barbati ? Acum mai vor sa adopte copii, de ce? ca sa creasca noi homosexuali. Ceea ce vede un copil la parinti aia va face, ii va vedea pe cei 2 tati ca se saruta, va voi si el sa sarute un baiat si mai tarziu i se va face educatie sexuala, cred ca nu e nevoie sa scriu ce i se va explica in legatura cu obtinerea esxtazului. Ce va urma? sa intre in randul normalilor pedofilii?
Este foarte clar, homosexualii sunt oameni bolnavi la minte care manifesta un comportament deviant de la relatiile sexuale normale.
acest răspuns util
Pai daca o familie homosexuala da educatie unui copil,ce credeti ca va deveni?Il vor invata sa faca experiente de homosexualism cu "mandrie" asa cum un tata ar fi mandru de fiul sau daca este un cuceritorde fete frumoase.
Este o aberatie uluitoare!!Cum puteti sa va ganditi sa dati in mainile lor viitorul unui copil?
acest răspuns util
Pai daca vad asa multi oameni dornici de libertate totala cand voi avea copii imi voi face testament in care sa specific ca nu vreau sa ajunga in mainile unora moderni acum si moderni si in vremea lui Platon daca eu voi pati ceva. A fost o moda odata si va disparea de la sine, apoi va reveni... Eu cred ca acele cupluri nu se pot adapta la o persoana diferita cu nevoi diferite si le e mai comod asa. Sau nu se pot regasi in pielea lor din cauza unor nepotriviri genetice.Asta ca sa nu pomenesc de religie care e total contra si eu sunt de partea bisericii din acest punct de vedere.

Alte discuții în legătură

Legea antidiscriminare const_be const_be Adoptarea Legii antidiscriminare, o condiţie obligatorie pentru aderarea la Uniunea Europeană a R Moldova, este amanata sine die in urma interventiilor ... (vezi toată discuția)
Parteneriate civile sau casatorii? Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Astăzi, 21 iulie 2015, Curtea Europeană a Drepturilor Omului a decis, într-un proces intentat Italiei, că statul este obligat să acorde o recunoaștere ... (vezi toată discuția)