avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Chirias la bloc , ce trebuie sa platesc.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Chirias la bloc , ce trebuie sa platesc.

Buna seara, am inchiriat o garsoniera acum o luna in bucuresti.Am facut contract cu proprietarul dar nu legal. Toate bune si frumoase pana cand a venit factura la intretinere unde apare Cheltuieli cota-parte indiviza , am inteles ca este pentru intretinerea blocului,(becuri,reparatii,etc) ca si chirias sunt obligat sa platesc aceasta cota ? in contract scrie doar : Obligatiile chiriasului : sa suporte cheltuielile de intretinere care rezulta din folosinta exclusiva a imobilului pe toata durata contractului.multumesc
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu mi se pare normal ca si chirias sa platesc pentru asociatie..

Dvs ca si locatar va revin de plata toate obligatiile aferent perioadei cat locuiti in imobil-mai putin fondurile care revin in sarcina proprietarului
Ti-ar lua si painea de la gura hamsterii astia de bucuresteni

Nu va suparati,dar dvs ati desfasurat demersuri ca sa obtineti spatiu cu destinatia de locuit catre hamsterii astia de bucuresteni...
Voi numa va dati cu parerea sau stiti despre ce vorbiti ?... Utilizator contrazice avocat .Unu zice asa , unu altfel.
dar chiar , de ce hamsteri ?... si nu alt mamifer ? :)
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atata timp cat contractul nu este legal, deci nu este inregistrat la administratia financiara orice clauza din contract e doar apa de ploaie. Daca nu platiti intretinerea si plecati ce face proprietarul cu un contract neinregistrat la administratia financiara?
Stimata utilizatoare, "prostii" din asociatie (administrator, ingrijitor, presedinte, cenzor, etc) va slugaresc pe dumneavoastra cand sedeti ILEGAL in condominiu!!
Liftul serviceul si reparatiile le platesc toti cei care au apartament in bloc, si cei care stau la etajul 100 si cei de la demisol, care nu folosesc ascensorul, folosesc descensorul.
Ati "pricipit", iar cand cereti o parere nu ne trageti de urechi!!!!!!!
Ultima modificare: Marți, 25 Noiembrie 2014
ContSters241232, utilizator

Alte discuții în legătură

Chiriașii plătesc fondul de reparații incluse în cheltuielile de întreținere? kikybaly kikybaly Bună seara, Aș vrea să știu dacă, conform legislației în vigoare, plata fondului de reparații și a fondului de rulment (cele incluse în cheltuielile ... (vezi toată discuția)
Fondul de rulment achitat de chirias sau proprietar? ndan57 ndan57 stie cineva daca si unde anume(articol lege)se arata in cazul unui apartament cu chiriasi cine anume plateste fondul de rulment in situatia in care acesta se ... (vezi toată discuția)
Penalizari la fondul de rulment danny78 danny78 De la inceput tin sa specific faptul ca eu inca nu locuiesc in apartamentul respectiv ( nu este trecuta nici o persoana la intretinere ). Este normal sa mi se ... (vezi toată discuția)