Ana Anane a scris:
Una este legea si alta este aplicarea ei. Pe de o parte sunt cei care incalca legea cu tupeu mizand pe faptul ca justitia romana pactizeaza cu infractorii (vezi nenumaratele exemple prezentate de media) iar pe de alta parte ne confruntam cu indiferenta, toleranta sau ignoranta proprietarilor. Persoanele oneste, care intentioneaza sa duca asociatia pe un fagas de normalitate sunt sabotate de acest balast al societatii de care ne este foarte greu sa scapam. De cate ori ne adresam institutiilor abilitate cu problemele noastre ni se raspunde cu citate din lege, lucru pe care l-am intalnit si pe acest forum. Si in asociatia noastra ne-am confruntat si inca ne mai confruntam cu situatii extreme pe care nu putem sa le gestionam din motivele aratate mai sus. Pe langa ilegalitatile "MAJORE" cu care se confrunta institutiile abilitate, ilegalitatile din interiorul asociatiilor de proprietari sunt clasificate inainte de a fi dezbatute. Se merge pe ideea ca trebuie rezolvate problemele in interiorul asociatiilor si nu in afara lor. Cu alte cuvinte: "V-am creat posibilitatea sa va asociati, descurcati-va singuri acum, ca noi avem probleme mult mai importante de rezolvat." :">
Justitia nu pactizeaza intotdeauna cu infractorii. Trebuie insa sa iti argumentezi bine si inteligent pledoaria. Dupa cum spunea cineva pe forum, daca tu crezi cu convingere un lucru, vei reusi sa ii convingi si pe judecatori.