avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... COLEGIUL CONSILIERILOR JURIDICI
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

COLEGIUL CONSILIERILOR JURIDICI

Buna ziua tuturor

Eu lucrez doar de cateva luni pe pozitia de consilier juridic, intrebarea mea este: as dori sa ma inscriu in colegiul consilierilor juridici este nevoie de 2 ani experienta?

multumesc frumos celor care ma ajuta
Pai eu am spus atlceva?
gabescu a scris:

Pai eu am spus atlceva?

Avem aceeasi opinie.... Eu unul nu inteleg cum s-au nascut celelalte...
Pentru a va lamuri singura este bine sa cititi legea 514/2003, si veti decide ce e mai bine. E totusi adevarat ca nu aveti , deocamdata nimic de castigat daca va inscrieti in colegiu, poate mai tarziu daca se va schimba ceva in bine in aceasta profesie.
marieta_ilinca a scris:

Pentru a va lamuri singura este bine sa cititi legea 514/2003, si veti decide ce e mai bine. E totusi adevarat ca nu aveti , deocamdata nimic de castigat daca va inscrieti in colegiu, poate mai tarziu daca se va schimba ceva in bine in aceasta profesie.

Eu unul le-am trimis un mail cu 2-3 intrebari celor din Bucuresti.... nu s-a obosit nimeni sa imi raspunda....
Ar fi fost tare interesant sa si cotizez pt asta....
cred ca erau ocupati cu asta

[ link extern ]

oamenii sunt insistenti nu gluma...

weekend placut

Alte discuții în legătură

Stagiatura consilierului juridic este de 2 ani chiar daca nu e inscris in ccj? Ramona24 Ramona24 Revin cu o intrebare la care nu am primit nici un raspuns. Jristul este considerat stagiar 2 ani "la debutul"in meserie chiar daca nu e ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic definitiv dragi colegi consilieri juridici, care doriti sa intrati in avocatura si sunteti definitivi, am o intrebare pentru voi: cum ati dat examenul de definitivat? ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic definitiv? luca_claudia72 luca_claudia72 poti sa-ti dai definitivatul ca si consilier juridic daca ai un contract de munca ca cj de 2 ani ? adevarul e ca nu m-am inscris in uccj...mi s-ar recunoaste ... (vezi toată discuția)