avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme cu societate de recuperari creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme cu societate de recuperari creante

Am facut acu vreo 5 ani cred un abonament la orange pe numele mamei,am tinut abonamentul mai bine de un an si dupa ce am intrat in imposibiltate de plata nu am mai reusit sa platesc; dupa asta am primit vreo doua fact de la orange dupa care nu am mai primit nimic pana anu trecut pe la sfarsit,cand am primit acasa o instiintare de plata de la de Eos Ksi cum ca sunt datoare cu suma de 1650 pe factura orange.N-am raspuns in nici un fel instiintarii si anul asta m-a contactat telefonic o doamna de acolo ca am de plata aceasta suma si ce pot face; eu am zis ca deocamdata nu pot face nimic si tot a insistat ca sa platesc esalonat...am zis ca o sa ma gandesc si le-am zis ca daca o fii o sa platesc esalonat; bine-nteles ca nu le-am platit nimic nici in ziua de azi; si azi dimineata primesc din nou telefon de la aceeasi doamna care ofensata la mine imi zice ca trimite dosaru la legal sa rezolve ei. As dori daca se poate si ingaduiti sa-mi spuneti in cateva cuvinte ce ar trebui sa fac,si daca se poate ca astia sa puna sechestru pe bunurile mamei.
Va multumesc,
Buna,

In legatura cu problema ta, cat a trecut de la ultima plata a abonamentului? Pentru ca daca nu au trecut mai mult de 3 ani de zile, pot sa te notifice printr-un executor ifn, adica sa inceapa procedura legala fara deplasare pentru executare silita. Practic pana cand nu o sa primesti o notificare semnata de un avocat nu a inceput procedura.

Multumesc
daca a trecut mai mult de trei ani de la data ultimei facuri suma datorata s-a prescris.adica poti sa nu mai platesti suma datorata.
Buna seara,
Cum se poate executare silita fara deplasare la domiciliu? si se primeste acasa o citatie pentru proces sau ce anume,cum se procedeaza? scuzati-mi insistarea dar ei ma preseaza zilnic cu telefoane de pe nr secret...nu mai raspund ca acum stiu ca ei sunt.
Va multumesc,
ione_la a scris:

Va rog frumos daca imi puteti raspunde ca eu primesc in continuare telefoane de la ei,acum suna si de pe numar privat...poate fii vorba de executare silita?

Acesti camatari "legali" ar trebui ignorati complet... numai gura si telefonul e de ei... sunt oricum in afara legii de cele mai multe ori, dar lumea nu cunoaste acest lucru si cad prada fricii ... Oricum odata cu adoptarea noului cod penal probabil vor intra si ei in categoria hartuirii...
Trebuie sa le raspundeti asa cum merita si cum ati proceda cu cineva care va hartuieste, ignorati textele ieftine pe care le tot debiteaza, cum ca va dau in judecata, ca va executa si altele, pentru ca numai asta stiu sa zica. In final de ce va tot suna si nu trec la actiune daca au dreptate? Cred ca v-ati dat seama de raspuns, nu?
Ultima modificare: Marți, 30 Iunie 2009
MeatLoaf, utilizator
Buna,
Adevaru ca in ultima vreme nici nu i-am mai bagat in seama,nu mai raspund la nr privat oricine ar fii :) ,dar daca le raspund vor sa ma convinga sa platesc ca de altfel urmeaza sa-mi trimita dosaru la legal,zic ei.
Mersi si o zi buna,

Alte discuții în legătură

recuperare creanta comerciala Badger Badger Am primit zilele trecute in posta o notificare de la EOS KSI ca inregistrez la ei o datorie de 200 RON consecinta a nerespectarii ctr incheiat cu Orange, ... (vezi toată discuția)
Eos ksi - biroul de credit --restrictionat sa nu mai pot lua credit? florinroh florinroh As avea niste intrebari daca ma poate ajuta cineva.... Pe numele tatalui meu am primit o instiintare de la EOS KSI ca trebuie sa platesc o factura din 2004 in ... (vezi toată discuția)
Creanta orange s.a. adrian7777 adrian7777 Buna ziua, Ma confrunt cu o problema referitoare la o creanta la ORANGE S.A. Problema sta in felul urmator: Un vecin a venit azi la mine si mi-a inmnat un ... (vezi toată discuția)