avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme cu societate de recuperari creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme cu societate de recuperari creante

Am facut acu vreo 5 ani cred un abonament la orange pe numele mamei,am tinut abonamentul mai bine de un an si dupa ce am intrat in imposibiltate de plata nu am mai reusit sa platesc; dupa asta am primit vreo doua fact de la orange dupa care nu am mai primit nimic pana anu trecut pe la sfarsit,cand am primit acasa o instiintare de plata de la de Eos Ksi cum ca sunt datoare cu suma de 1650 pe factura orange.N-am raspuns in nici un fel instiintarii si anul asta m-a contactat telefonic o doamna de acolo ca am de plata aceasta suma si ce pot face; eu am zis ca deocamdata nu pot face nimic si tot a insistat ca sa platesc esalonat...am zis ca o sa ma gandesc si le-am zis ca daca o fii o sa platesc esalonat; bine-nteles ca nu le-am platit nimic nici in ziua de azi; si azi dimineata primesc din nou telefon de la aceeasi doamna care ofensata la mine imi zice ca trimite dosaru la legal sa rezolve ei. As dori daca se poate si ingaduiti sa-mi spuneti in cateva cuvinte ce ar trebui sa fac,si daca se poate ca astia sa puna sechestru pe bunurile mamei.
Va multumesc,
NU are cum sa-mi ia cineva bunurile mele daca un alt adult, fie si ruda cu mine de grad I, nu si-a platit datoriile... Nu se poate.
Nu se face nici puscarie, nici asta nu e posibil legal.
Daca au deja titlu executoriu, nu ajuta sa te dea in judecata pentru inselaciune, ca mai obtin un titlu executoriu, nu-ti obtin tie bani ca sa aiba de unde lua, deci ar fi inutil...
Dep[inde insa de la o situatie la alta, iti pot urmari mostenirile nedezbatute, ultimele donatii sau vanzari false facute... sa nu ai bunuri pe numele tau nu e de ajuns, depinde ce ai facut si cum ai procedat... in anumite cazuri.
Se poate intampla sa-ti anuleze din actele juridice incheiate, daca ele au fost facute in paguba lor...
Eu ce am zis mai sus era cam ce am citit in presa de curand, dar am zis ca n-as baga mana in foc. Totusi pentru inselaciune poti face puscarie ... asa ca daca cineva prefera alternativa asta .... sa fie sanatos ...
De acord, se poate face puscarie, dar la fel pentru omor...
Faptul ca un om nu-si mai poate plati datoriile nu inseamna direct inselaciune, inselaciunea trebuie sa indeplineasca anumite conditii si, mai ales, trebuie dovedita intentia.
Daca fac niste credite pe acte false, pe declaratii mincinoase, pe spaga la functionar, ok, poate ca sunt suspect de inselaciune...
Dar daca am un credit de ieri si azi sunt somer, nu prea merge.
CRed ca ne abatem de la subiect dar... ce sa facem noi daca uniora le place funia? E vina noastra ca nu se informeaza?
Stiti aia cu muieti-s posmagii, nu?
Unii se zbat, altii nu, uniii risca, altii merg la sigur. Dupa fiecare experienta de viata, ce sa-i faci?
Buna ziua,
Am inteles de la mai multe persoane care sunt in aceeiasi situatie si care si ele primesc fel si fel de amenintari, ca daca suma datorata la ei nu depaseste 3000ron sau este mai mica nu au cum sa puna schestru pe bunuri(acum nu stiu cat de adevarat e),chiar ieri am fost sunata din nou de un alt domn care s-a recomandat a fii de la eos si mi-a zis ca trimite dosaru in instanta daca nu rezolv problema cat mai repede(nu zic ca inainte ma tot suna o domnisoara care imi spunea acelasi lucru),si nu de alta dar abonamentu a fost facut pe numele mamei,si mi-e sa nu aiba ea probleme...
Ce ma sfatuiti?

Alte discuții în legătură

recuperare creanta comerciala Badger Badger Am primit zilele trecute in posta o notificare de la EOS KSI ca inregistrez la ei o datorie de 200 RON consecinta a nerespectarii ctr incheiat cu Orange, ... (vezi toată discuția)
Eos ksi - biroul de credit --restrictionat sa nu mai pot lua credit? florinroh florinroh As avea niste intrebari daca ma poate ajuta cineva.... Pe numele tatalui meu am primit o instiintare de la EOS KSI ca trebuie sa platesc o factura din 2004 in ... (vezi toată discuția)
Creanta orange s.a. adrian7777 adrian7777 Buna ziua, Ma confrunt cu o problema referitoare la o creanta la ORANGE S.A. Problema sta in felul urmator: Un vecin a venit azi la mine si mi-a inmnat un ... (vezi toată discuția)